2 GB RAM ile Windows 10 kullanılmalı mı?

32 bit olmasını istemiyorum mesela Minecraft oynuyorum en fazla 1 GB RAM verebiliyorum oyuna bu da droplara sebep oluyor 32 bit olduğu için.
Hmm, 2015 LTSB x64 bakın o zaman.

Sanal RAM nasıl oluyor bilgi verebilir misin bende 4 GB RAM var Windows Defender sömürüyor resmen kapatmak da istemiyorum.

HDD veya SSD'den depolama alanını kullanarak sanal RAM oluşturuyor. Normal bir RAM kadar olmasa da etkisini gördüm doğrusu. HDD de iken abartıp 128 GB RAM koymuştum.
HDD'nin hızını sömürüyor bu arada.

Benim için önemli değil Windows uygulamaları
Denemiş biri olarak tavsiye etmem kesinlikle.

Neden tavsiye etmessiniz ne gibi sorunları var?

SSD var ise geç fakat yok ise kullanırken PC'yi yumruklarsın.

Benim için önemli değil Windows uygulamaları

Neden tavsiye etmessiniz ne gibi sorunları var?
Çok kasıyor, açılması uzun sürüyor, arka planda sadece 1, 2 uygulama açılıyor fazla açınca komple donuyor ve mavi ekran hataları. Bu kadarını hatırlıyorum.

Çok kasıyor, açılması uzun sürüyor, arka planda sadece 1, 2 uygulama açılıyor fazla açınca komple donuyor ve mavi ekran hataları. Bu kadarını hatırlıyorum.

Anladım peki arkadaşın önerdiği Windows 10 2015 LTSB 64 bit nasıl olur?
SSD var ise geç fakat yok ise kullanırken PC'yi yumruklarsın.

Şu an bile arada yumrukluyorum

Denemedim ve bilgim yok kusura bakma ama Windows 8 iyi bir seçim olacaktır her ne kadar istemesen de.

Windows 8 bu PC ile kullandım aradığım programları bulamadım arama çubuğu açılmıyordu sürekli yanıt vermiyordu belki Windows 10 da böyle olmaz diyerek açtım konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…