- Makaleler
- 19
Hmm, 2015 LTSB x64 bakın o zaman.32 bit olmasını istemiyorum mesela Minecraft oynuyorum en fazla 1 GB RAM verebiliyorum oyuna bu da droplara sebep oluyor 32 bit olduğu için.
Hmm, 2015 LTSB x64 bakın o zaman.32 bit olmasını istemiyorum mesela Minecraft oynuyorum en fazla 1 GB RAM verebiliyorum oyuna bu da droplara sebep oluyor 32 bit olduğu için.
Verim alamazsın 7 de kal bence.
Sanal RAM nasıl oluyor bilgi verebilir misin bende 4 GB RAM var Windows Defender sömürüyor resmen kapatmak da istemiyorum.
Dediğiniz sürüm bütün Microsoft programlarını bulundurmayan bir sürüm yani Microsoft Store bile yok öyle diyebilirim kendiniz kurmanız gerekiyor test etmek için VirtualBox'a kurmuştum 500 MB RAM kullanıyordu kuracağınız sürüme göre değişebilir.
Denemiş biri olarak tavsiye etmem kesinlikle.
2 GB RAM'li bilgisayarım var Windows 7 eski kaldığı Windows 10'a geçmeye karar verdim ama kastırabileceğini düşündüm Windows 10 Lite diye bir şey duydum ve çoğu yerde kaldırır denildiğini gördüm. Tüm sistem özelliklerim görsellerde. (aşağıda Windows 8.1e geç yazanlar olacaktır geçmek istesem yukarıda belirtirdim).
Çok kasıyor, açılması uzun sürüyor, arka planda sadece 1, 2 uygulama açılıyor fazla açınca komple donuyor ve mavi ekran hataları. Bu kadarını hatırlıyorum.Benim için önemli değil Windows uygulamaları
Neden tavsiye etmessiniz ne gibi sorunları var?
Çok kasıyor, açılması uzun sürüyor, arka planda sadece 1, 2 uygulama açılıyor fazla açınca komple donuyor ve mavi ekran hataları. Bu kadarını hatırlıyorum.
SSD var ise geç fakat yok ise kullanırken PC'yi yumruklarsın.
Denemedim ve bilgim yok kusura bakma ama Windows 8 iyi bir seçim olacaktır her ne kadar istemesen de.Anladım peki arkadaşın önerdiği Windows 10 2015 LTSB 64 bit nasıl olur?
Denemedim ve bilgim yok kusura bakma ama Windows 8 iyi bir seçim olacaktır her ne kadar istemesen de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.