2 GB RAM sistem Windows 11 kaldırır mı?

Teşekkürler deneyeceğim.

Tiny11 kurabilirsiniz ancak bu sistemde Lite olsa bile performans beklemeyin stabil çalışmaz.
Anladım, Windows 10 LTSB 2016 kullanıyorum ve yeni uygulamalarda DLL hataları almaya başladım o yüzden yükseltme yapmam gerekiyor ama uygun sürümü bir türlü bulamadım.

Hocam Ghost Spectre'nin Lite sürümünde kendi Wi-Fi ağım hariç tüm ağlara bağlandı başka Lite layan biri varda link atabilir misiniz?

En iyisi ReviOS hatta kurdukdan sonra gelen revision toola Türkçe dil seçeneğini getirdim kullanmanızı tavsiye ederim.

Merhaba, laptopumun 2 GB RAM'i var. Windows 8.1 ama ben Windows 11 kullanmak istiyorum. Mümkün mü?

• 2 GB RAM.
  • 500 GB HDD.
  • Intel Celeron 2.16 GHz.
  • Intel HD Graphics.

Kaldırmaz daha önce bir sisteme Windows 10 kurmuştu bilgisayarcı ama ses gelmiyordu PC'den en sobunda Windows 7'ye geçtim ses geldi 2020 yılında yaşandı bu olay siz düşünün şimdiyi.

Sanmıyorum.

Kaldırmaz daha önce bir sisteme Windows 10 kurmuştu bilgisayarcı ama ses gelmiyordu PC'den en sobunda Windows 7'ye geçtim ses geldi 2020 yılında yaşandı bu olay siz düşünün şimdiyi.
Lite kurarsa kaldırır bazı Lite sürümleri 900 mb ram harcıyor tabi 1.1gb ı nereye harcıyacak o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…