2 GB RAM sistem Windows 11 kaldırır mı?

Kurarsın kurmasına, fakat olay sadece kurmaktan ibaret kalır. Düzgünce kullanamazsınız. Hatta sizin yerinize bilgisayardaki 2+2 4 GB olan RAM'lerden birini söküp denemiştim kullanılıyor mu diye. Gerçekten tarayıcıyı açabilirseniz çok şükür. Çok yavaş çalışıyor. Windows 11 için oyun oynanmayacaksa minimum 3 GB, küçük çaplı oyunlar oynanacaksa minimum 4 GB RAM lazım deneyimlediğim kadarıyla.

Valla arkadaşın laptop 1+1 ram win10 32 bit kurduk. Full daha işlem yapmadan %40 la 70 arası cpu kullanımı yapıyor ram zaten full. En iyisi bu laptop u sat dedim

Neden herkes Windows 10 kaldırmaz, 1507 anca kaldırır vs. dedi anlamadım. Hem de SSD'si de varmış. Bende 2 GB RAM HDD var Win 10 20H2 Single Language x64 optimize etmiş bir şekilde kullanıyorum. Çok hızlı olmasa da götürüyor beni. Ha illede 10 değil tabiiki de, Siz Windows 10'u optimize etmeden kullanıyorsunuz. Bu yüzden aşırı yavaş oluyor ama optimize ederseniz hızlanıyor. Ha ama benim önerim 8.1. Windows 8.1 Single Language x64 kullan, rahatına bak derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence geçmeyin aynı hatayı ben eskiden Windows 10'da yaptım en iyisi Windows 7
Çok iyi sürümdür bencede. Özellikle o içindeki mini oyunlar. Ah ah özlüyorum... Windows o7

Çok iyi sürümdür bencede. Özellikle o içindeki mini oyunlar. Ah ah özlüyorum... Windows o7
Windows 7 çok iyi sistemdi cidden hakkını vermek lazım ama şu günlerde 7'nin yerini 8.1 alacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…