2 GB RAM sistem yükseltme

Emir5

Centipat
Katılım
6 Ağustos 2022
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bilgisayarım çok eski. Donanımı 2 GB RAM, onboard ekran kartı işlemcinin, 3GHz 2 çekirdekli işlemci, 20 MB yazma hızı hard disk 250 GB,
Windows 10 64 Bit acayip kötü bir sistem. Bu sisteme 8 GB RAM ve 240 GB 500 MB yazma okuma hızı SSD takacağım. Ve RAM belleğin bir kısmını ekran kartı belleği yapma diye bir şey duydum. Bu şey doğru mu doğruysa nasıl bir hız artışı olur. Bunları yaptıktan sonra 2 GB VRAM 8 GB RAM belleği olacak. Nasıl bir hız artışı olur sistem çok kasıyor dönüyor.
 
Kardeşim öncelikle işletim sisteminin suçu yok sen Toros ile F1 aracını yarıştırmaya kalksan Toros yenilince pist kötü mü diyeceksin? Anakartını ve işlemcini söyle yardımcı olurlar.
 
Hocam anakartınızı işlemcinizi bütçenizi ve bilgisayarı kullanım amacınızı söylerseniz (iş, oyun vs) forum olarak yardımcı olmaya çalışırız.
 
Kardeşim öncelikle işletim sisteminin suçu yok sen toros ile F1 aracını yarıştırmaya kalksan toros yenilince pist kötü mü diyeceksin? Anakartını ve işlemcini söyle yardımcı olurlar.

Zaten işletim sistemine kötü demiyorum. Benim sistemime çok kötü diyorum. İşlemci Intel Core 2 Duo Inside Intel G41 Express chipsett.
 

Geri
Yukarı