4 478424 Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 921 Çözümler 5 10 Mart 2023 #11 EMİR37 dedi: Hocam tam işlemciyi hatırlamıyorum ama performansı kötüydü. Mint Xfce ile gayet iyi performans alır. Genişletmek için tıkla... Linux'un güzel yanıda bu zaten. Çok RAM kullanmıyor boşta.
EMİR37 dedi: Hocam tam işlemciyi hatırlamıyorum ama performansı kötüydü. Mint Xfce ile gayet iyi performans alır. Genişletmek için tıkla... Linux'un güzel yanıda bu zaten. Çok RAM kullanmıyor boşta.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #12 xrif dedi: Linux desteği kötü olduğu için ben hiç kimseye önermiyorum. Yeni çıkacak uygulamalara destek gelecekte. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi desteği var, MS Office'in bile linux desteği var.
xrif dedi: Linux desteği kötü olduğu için ben hiç kimseye önermiyorum. Yeni çıkacak uygulamalara destek gelecekte. Genişletmek için tıkla... Gayet iyi desteği var, MS Office'in bile linux desteği var.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 10 Mart 2023 #13 xrif dedi: Linux'un güzel yanıda bu zaten. Çok RAM kullanmıyor boşta. Genişletmek için tıkla... Guzel yanlarindan sadece biri.
xrif dedi: Linux'un güzel yanıda bu zaten. Çok RAM kullanmıyor boşta. Genişletmek için tıkla... Guzel yanlarindan sadece biri.
4 478424 Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 921 Çözümler 5 10 Mart 2023 #14 202 dedi: 1 yıldır hiç sorun yasamadim destek konusunda, eskide kaldi onlar. Genişletmek için tıkla... Ben Windows 8.1 kullanıyorum hayatımda hiç Windows dışında bir işletim sistemi yüklemedim yükleyeceğimide pek düşünmüyorum. 202 dedi: Guzel yanlarindan sadece biri. Genişletmek için tıkla... Güzel yanlarını sayabilir misiniz rica etsem.
202 dedi: 1 yıldır hiç sorun yasamadim destek konusunda, eskide kaldi onlar. Genişletmek için tıkla... Ben Windows 8.1 kullanıyorum hayatımda hiç Windows dışında bir işletim sistemi yüklemedim yükleyeceğimide pek düşünmüyorum. 202 dedi: Guzel yanlarindan sadece biri. Genişletmek için tıkla... Güzel yanlarını sayabilir misiniz rica etsem.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 10 Mart 2023 #15 xrif dedi: Ben Windows 8.1 kullanıyorum hayatımda hiç Windows dışında bir işletim sistemi yüklemedim yükleyeceğimide pek düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Linux'a gecmeden once bende boyleydim zaten Artik zorlasalar windows kullanmam.
xrif dedi: Ben Windows 8.1 kullanıyorum hayatımda hiç Windows dışında bir işletim sistemi yüklemedim yükleyeceğimide pek düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Linux'a gecmeden once bende boyleydim zaten Artik zorlasalar windows kullanmam.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2023 #16 xrif dedi: Ben Windows 8.1 kullanıyorum hayatımda hiç Windows dışında bir işletim sistemi yüklemedim yükleyeceğimide pek düşünmüyorum. Güzel yanlarını sayabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Alışkanlık meselesi hocam ben Windows,MacOS(Mac kullanmıyorum hackintosh olarak kurdum.),Linux deneyimledim. Benim hiçbir işletim sistemi ile sorunum yok hepsi benim için değerli ve hepsinin kendine göre avantajları ve dezavantajları var...
xrif dedi: Ben Windows 8.1 kullanıyorum hayatımda hiç Windows dışında bir işletim sistemi yüklemedim yükleyeceğimide pek düşünmüyorum. Güzel yanlarını sayabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Alışkanlık meselesi hocam ben Windows,MacOS(Mac kullanmıyorum hackintosh olarak kurdum.),Linux deneyimledim. Benim hiçbir işletim sistemi ile sorunum yok hepsi benim için değerli ve hepsinin kendine göre avantajları ve dezavantajları var...
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 10 Mart 2023 #17 xrif dedi: Ben Windows 8.1 kullanıyorum hayatımda hiç Windows dışında bir işletim sistemi yüklemedim yükleyeceğimide pek düşünmüyorum. Güzel yanlarını sayabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Paket yoneticisi, performans, terminal, ozgurluk, kisilestirme, guvenlik, gizlilik, minimallik... Aklima geldikce yazarim.
xrif dedi: Ben Windows 8.1 kullanıyorum hayatımda hiç Windows dışında bir işletim sistemi yüklemedim yükleyeceğimide pek düşünmüyorum. Güzel yanlarını sayabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Paket yoneticisi, performans, terminal, ozgurluk, kisilestirme, guvenlik, gizlilik, minimallik... Aklima geldikce yazarim.
JustDaimon Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 552 Çözümler 4 Yer Türkiye 10 Mart 2023 #18 Mint Xfce kuruyorum arkadaşlar, bu bilgisayar bana ait değil ev için kullanılacak bir bilgisayar web ve maximum Spotify kullanılacak. Teşekkürler.
Mint Xfce kuruyorum arkadaşlar, bu bilgisayar bana ait değil ev için kullanılacak bir bilgisayar web ve maximum Spotify kullanılacak. Teşekkürler.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 11 Mart 2023 #19 Daihere dedi: Mint Xfce kuruyorum arkadaşlar, bu bilgisayar bana ait değil ev için kullanılacak bir bilgisayar web ve maximum Spotify kullanılacak. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar zorlanirsa dediklerimi deneyin.
Daihere dedi: Mint Xfce kuruyorum arkadaşlar, bu bilgisayar bana ait değil ev için kullanılacak bir bilgisayar web ve maximum Spotify kullanılacak. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar zorlanirsa dediklerimi deneyin.