Hocam tam işlemciyi hatırlamıyorum ama performansı kötüydü. Mint Xfce ile gayet iyi performans alır.
Linux'un güzel yanıda bu zaten. Çok RAM kullanmıyor boşta.
Hocam tam işlemciyi hatırlamıyorum ama performansı kötüydü. Mint Xfce ile gayet iyi performans alır.
Gayet iyi desteği var, MS Office'in bile linux desteği var.Linux desteği kötü olduğu için ben hiç kimseye önermiyorum. Yeni çıkacak uygulamalara destek gelecekte.
Guzel yanlarindan sadece biri.Linux'un güzel yanıda bu zaten. Çok RAM kullanmıyor boşta.
1 yıldır hiç sorun yasamadim destek konusunda, eskide kaldi onlar.
Guzel yanlarindan sadece biri.
Linux'a gecmeden once bende boyleydim zatenBen Windows 8.1 kullanıyorum hayatımda hiç Windows dışında bir işletim sistemi yüklemedim yükleyeceğimide pek düşünmüyorum.
Alışkanlık meselesi hocam ben Windows,MacOS(Mac kullanmıyorum hackintosh olarak kurdum.),Linux deneyimledim. Benim hiçbir işletim sistemi ile sorunum yok hepsi benim için değerli ve hepsinin kendine göre avantajları ve dezavantajları var...Ben Windows 8.1 kullanıyorum hayatımda hiç Windows dışında bir işletim sistemi yüklemedim yükleyeceğimide pek düşünmüyorum.
Güzel yanlarını sayabilir misiniz rica etsem.
Paket yoneticisi, performans, terminal, ozgurluk, kisilestirme, guvenlik, gizlilik, minimallik...Ben Windows 8.1 kullanıyorum hayatımda hiç Windows dışında bir işletim sistemi yüklemedim yükleyeceğimide pek düşünmüyorum.
Güzel yanlarını sayabilir misiniz rica etsem.
Bilgisayar zorlanirsa dediklerimi deneyin.Mint Xfce kuruyorum arkadaşlar, bu bilgisayar bana ait değil ev için kullanılacak bir bilgisayar web ve maximum Spotify kullanılacak. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.