JustDaimon
Kilopat
2 GB RAM ve Intel Atom ile Linux Mint kullanılır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
2 GB RAM ve Intel atom ile Linux Mint kullanılır mı?
MX Linux daha iyi olur.2 GB RAM ve Intel Atom ile Linux Mint kullanılır mı?
MX Linux daha iyi olur.
Veya artix LXDE.
2 GB Ram ve sizinkinden daha kötü pentium işlemcili Laptop'a Xfce versiyonunu kurmuştum gayet hızlıydı. Zaten kurabileceğiniz Windows sürümlerinin hepsinin desteği bittiği için Mint Xfce daha iyi olacaktır. Zaten ya Windows 7 ya da Windows 8.1 kurabilirsiniz ama 2 GB Ram'i yine zorlayacaktır 8.1'i o yüzden hem hızlı olması hemde güncel olması sebebi ile Mint Xfce kurun.2 GB RAM ve Intel Atom ile Linux Mint kullanılır mı?
N3050 ve 2GB Ram'li bilgisayarimi kasmadan kullanabiliyorum? Hatta Minecraft oynadim dun.Beğenmedim emojisi bırakmışssınız. Linux kullanır ama kullanamayacak durumda olur.
2 GB RAM ve sizinkinden daha kötü Pentium işlemcili laptopa Xfce versiyonunu kurmuştum gayet hızlıydı. Zaten kurabileceğiniz Windows sürümlerinin hepsinin desteği bittiği için Mint Xfce daha iyi olacaktır. Zaten ya Windows 7 ya da Windows 8.1 kurabilirsiniz ama 2 GB RAM'i yine zorlayacaktır 8.1.
N3050 ve 2 GB RAM'li bilgisayarimi kasmadan kullanabiliyorum? Hatta Minecraft oynadim dun.
Hocam Tam işlemciyi Hatırlamıyorum ama Performansı kötüydü. Mint Xfce ile gayet iyi performans alır.Hocam Celeron bile atomdan güzel Pentium'da Celeron'dan güzel.
1 yildir hic sorun yasamadim destek konusunda, eskide kaldi onlar.Hocam Celeron bile atomdan güzel Pentium'da Celeron'dan güzel.
Linux desteği kötü olduğu için ben hiç kimseye önermiyorum. Yeni çıkacak uygulamalara destek gelecekte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.