2 GB RAM ve Pentium 4 sisteme 32 bit Windows 10 kurulur mu?

Kerim Demirel

Decapat
Daha fazla  
RAM
2GB
SSD veya HDD modeli
80GB HDD
Ekran kartı
Nvidia GeForce 7300se 7200gs 256mb
Anakart
ASUS
İşlemci
Intel Pentium 4 GPU3.0ghz
Arkadaşlar selamünaleyküm benim sistem 2 GB DDR1 400MHz RAM işlemci Intel Pentium 4 GPU 3.0GHz işlemci tek çekirdek 80GB hard disk ekran kartı GeForce 7300SE 7200GS bu sisteme Windows 10 32 Bit kursam sıkıntı yapar mı? Zaten yazın yeni PC toplayacağım, yaza kadar en azından sistemim güncel olmasını istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum 🙃

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamünaleyküm benim sistem 2 GB DDR1 400MHz RAM işlemci Intel Pentium 4 GPU 3.0GHz işlemci tek çekirdek 80GB hard disk ekran kartı GeForce 7300SE 7200GS bu sisteme Windows 10 32 Bit kursam sıkıntı yapar mı? Zaten yazın yeni PC toplayacağım, yaza kadar en azından sistemim güncel olmasını istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum 🙃

Kurulmaz. Eski bir LTSC belki ama 8.1 üstü kurulmaz.

Ekran kartının Windows 10 sürücüsü resmi olarak yok. Şahsen tavsiye etmem.

Tek çekirdekli işlemcide Windows 8 ve üstü çok zorlanır. Windows 7 32 Bit güncel Google Chrome gibi programları çalıştırdığı için en iyi seçenek veya Linux'un tek çekirdekli işlemcilerle çalışan hafif sürümleri olur,
Mesela Linux Mint xcfe.
Pepermint:
Veya Zorin OS Lite.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı