2 GB RAM Windows 10 kaldırır mı?

Yani aslında 1 GB RAM'de her şey kasar zaten. 1 GB RAM'e göre yorum yapmak mantıksız olur benim açımdan. Bir de CPU farkı falan da var. Ha 2 GB RAM'da çok değil ama farkediyor. Ben kurduğumda 8.1 ve LTSB cidden çok akıcı ve hızlıydı ama malesef uygulama desteği olmadığı için duramadım.

Anladım

Hiçbir şey yapamazsın Windows 10'da ben denedim pişman olup Linux yüklemiştim.

Konu 2 yıllık, konu sahibi 50 tane işletim sistemi kurmuştur şimdiye. niye tartışıyorsunuz hala?

Windows 7 geçin derim.

En iyisini yapmışsınız.
ben 2 gb ramlı bilgisayarıma windows 8.1 kurdum kastı sonra windows 7 home basic 64 bit kurdum baya bi hızlandı bence windows 7 home basic kurması daha doğru olur

Ben 2 GB RAM'lı bilgisayarıma Windows 8.1 kurdum kastı sonra Windows 7 Home Basic 64 Bit kurdum bayağı bir hızlandı bence Windows 7 Home Basic kurması daha doğru olur.

Bende 8.1 daha hızlı gibi geldi. Hatta Windows 8.1 Embeded Industry Pro daha iyi olur. Windows 8.1'in LTSC versiyonu gibi bir şey. Bu sürümde metro uygulamaları gibi gereksiz şeyler bulundurmuyor sadece Store içeriyor. Bu arada Microsoft tarafından çıkartıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…