2 GB RAM Windows 10 kaldırır mı?

Hayır Windows ltsb olur ama oyunlar da kasar ben bilgisayarıma 1 gb ram dı ben Windows 10 ltsb kurmuştum sonra windows7 home premium kurmuştum Windows 7 daha perfonmanslıydı

Ben bilgisayarıma Windows 8.1 kurmuştum çok kasıyordu Windows 7 ye döndüm baya bir hızlandı
Yani aslında 1 GB RAM'de her şey kasar zaten. 1 GB RAM'e göre yorum yapmak mantıksız olur benim açımdan. Bir de CPU farkı falan da var. Ha 2 GB RAM'da çok değil ama farkediyor. Ben kurduğumda 8.1 ve LTSB cidden çok akıcı ve hızlıydı ama malesef uygulama desteği olmadığı için duramadım.

Yani aslında 1 GB RAM'de her şey kasar zaten. 1 GB RAM'e göre yorum yapmak mantıksız olur benim açımdan. Bir de CPU farkı falan da var. Ha 2 GB RAM'da çok değil ama farkediyor. Ben kurduğumda 8.1 ve LTSB cidden çok akıcı ve hızlıydı ama malesef uygulama desteği olmadığı için duramadım.
Anladım

Konu 2 yıllık, konu sahibi 50 tane işletim sistemi kurmuştur şimdiye. niye tartışıyorsunuz hala?

Ben 2 GB RAM'lı bilgisayarıma Windows 8.1 kurdum kastı sonra Windows 7 Home Basic 64 Bit kurdum bayağı bir hızlandı bence Windows 7 Home Basic kurması daha doğru olur.

Bende 8.1 daha hızlı gibi geldi. Hatta Windows 8.1 Embeded Industry Pro daha iyi olur. Windows 8.1'in LTSC versiyonu gibi bir şey. Bu sürümde metro uygulamaları gibi gereksiz şeyler bulundurmuyor sadece Store içeriyor. Bu arada Microsoft tarafından çıkartıldı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı