2 GB RAM'la Free Fire oynanır mı?

3507Enes

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
2 GB RAM'la Free fire oynanır mı? Linux. Bir tane video da gördüm adam 2 GB RAM'la Free Fire oynuyordu. Ben nasıl oynayabilirim?

Çok zor. Açsanız bile kasmalar yaşarsınız. Linux'ta boşta 280 MB RAM harcıyorum ona rağmen bende bile kasar 2 GB RAM ile açmaya çalışsam.

Knk Android'i direkt PC'ye kurarak dene.

Hangi dağıtımı kullanıyorsun?
Arch Linux kullanıyorum. Masaüstü ile gelmiyor, terminal ekranı ile geliyor. Onun üzerine kendi masaüstü özelleştirmemi kuruyorum.

Masaüstüm: GitHub - tempestian/Hypr-dots: Collection of Hyprland config and easy installation script for Arch Linux.

Denemiştim yüklenme ekranında kalıyor

Roblox oynama şansım var mı?
Roblox çok rahat oynanır 2 GB Ram ile (Not: 2 GB RAM'im var ve oynuyorum. Uydurma değil.)

Ben Windows 7 de denediğimde açmıyor Linux'tan nasıl oynayabilirim?
Linux'ta grapejuice adında bir araç var. Roblox player ve Roblox Studio'yu tek tıkla kurup açabiliyorsunuz. Roblox'un Linux desteği yok ancak Grapejuice uygulaması Roblox'u Linux'ta açabilmek için otomatik olarak ayarlar yapıyor.

Linux'ta grapejuice adında bir araç var. Roblox Player ve Roblox Studio'yu tek tıkla kurup açabiliyorsunuz. Roblox'un Linux desteği yok ancak grapejuice uygulaması Roblox'u Linux'ta açabilmek için otomatik olarak ayarlar yapıyor.

Hocam yemek yiceğim yemekten sonra anlatır mısınız teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı