- Makaleler
- 1
Linux Mint Cinnamon hoşuma gitti. Modern arayüzü beğenimi çekti. Sizce kaldırır mı?
Kullanmadığım için kesin bir şey diyemem. Buralarda illaki vardır kullanan birisi, cevap gelir birazdan.
Linux Mint Cinnamon hoşuma gitti. Modern arayüzü beğenimi çekti. Sizce kaldırır mı?
Çalışır ama ara sıra sistem kitlenebilir. Kitlenebilirden kastım bellek yetersizliğinden.Linux Mint Cinnamon hoşuma gitti. Modern arayüzü beğenimi çekti. Sizce kaldırır mı?
Linux Mint Cinnamon veya Linux Mint XFCE kullanabilirsin. 4 GB RAM olsaydı Kubuntu önerecektim.
2GB ile denemedim, internette önerilen de 4GB. Şu an Kubuntu'dan yazıyorum bu mesajı ve sistem şu şekilde:2GB RAM ile Kubuntu kullanan ben.
![]()
Birini çıkarın bakalım ne olacak?2GB ile denemedim, internette önerilen de 4GB. Şu an Kubuntu'dan yazıyorum bu mesajı ve sistem şu şekilde:
- Intel Core2 Duo P8700.
- Harici grafik kartı yok işlemcinin içindeki GPU ise Intel Mobile 4 Series Express Chipset.
- 2x2GB(4GB) DDR2 667MHz RAM.
- 120GB SSD.
Onları söküp 8GB yapmayı denemiştim bilgisayar açılmadı.Birini çıkarın bakalım ne olacak?![]()
![]()
Bu sistemde ssd görünce şaşırdım. İşlemci aynı galiba.2GB ile denemedim, internette önerilen de 4GB. Şu an Kubuntu'dan yazıyorum bu mesajı ve sistem şu şekilde:
- Intel Core2 Duo P8700.
- Harici grafik kartı yok işlemcinin içindeki GPU ise Intel Mobile 4 Series Express Chipset.
- 2x2GB(4GB) DDR2 667MHz RAM.
- 120GB SSD.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.