Win 8.1 32 bit mi kullanıyorsunuz? Zaten amacım oyun oynamak değil bana yeter hızda olsun onada şükür ana pc m den yayın verirken veya oyun oynarken yan monit olması yeterli
Microsoft win 7 den desteğini kestiği için ne olur ne olmaz diye win 8.1 kurmayı düşündüm. Bunun yanında linux olarak lubuntu 35 vs. Önerenlerde oldu ama kullanımı zor geldi
Linux dağıtımlarını öneririm, illa da istiyorsanız Windows diye 7 kurabilirsiniz. Ama 32 bit kurmayın, çoğu şeyi açamazsınız valla. Linux distro önerisi yapabilirim.
Linux kurmayı düşündüm dediğim gibi. Zaten denemeden göremeyiz en fazla ne kaybedebilirim ki bende win 8.1 denemeyi istedim. En kötü linux a yöneleceğim ama kullanması garip ve biraz zor geldi ondan dolayı bilemedim. Yinede tavsiye için teşekkürler
Win 8.1 32 Bit mi kullanıyorsunuz? Zaten amacım oyun oynamak değil bana yeter hızda olsun ona da şükür ana PC mden yayın verirken veya oyun oynarken yan monit olması yeterli.
Linux kurmayı düşündüm dediğim gibi. Zaten denemeden göremeyiz en fazla ne kaybedebilirim ki bende win 8.1 denemeyi istedim. En kötü linux a yöneleceğim ama kullanması garip ve biraz zor geldi ondan dolayı bilemedim. Yinede tavsiye için teşekkürler
Linux dağıtımlarını öneririm, illa da istiyorsanız Windows diye 7 kurabilirsiniz. Ama 32 bit kurmayın, çoğu şeyi açamazsınız valla. Linux distro önerisi yapabilirim.
Tavsiye için teşekkürler. Lubuntu 16.04.6 LTS veya Fedora 35 önerenler oldu. Sonra fedora 35 fazla gelir dediler linux kullanmaya yöneleceğim bir sürelik şu rahmetli hayatta dursun zaten yeni pc alacağım.
Tavsiye için teşekkürler. Lubuntu 16.04.6 LTS veya Fedora 35 önerenler oldu. Sonra Fedora 35 fazla gelir dediler Linux kullanmaya yöneleceğim bir sürelik şu rahmetli hayatta dursun zaten yeni PC alacağım.