2 GB RAM'li ve Pentium T3400 işlemcili laptop var şu an Windows 7 64 Bit yüklü ama YouTube'da 480p de video izlerken can çekişiyor bilgisayar 8.1 yüklenirse daha hızlı olur mu?
Windows 7 kullanırken bile böyleyse Windows 8.1'de performans artışı muhtemelen olmayacaktır. Hatta çoğu zaman Windows 7, Windows 8.1'den daha stabil bence.
Windows 7 kullanırken bile böyleyse Windows 8.1'de performans artışı muhtemelen olmayacaktır. Hatta çoğu zaman Windows 7, Windows 8.1'den daha stabil bence.
2 GB RAM'li ve Pentium T3400 işlemcili laptop var şu an Windows 7 64 Bit yüklü ama YouTube'da 480p de video izlerken can çekişiyor bilgisayar 8.1 yüklenirse daha hızlı olur mu?
Kurulmaz denediğime pişman olmuştum. Aşırı kasıyor 2 GB RAM'lı PC'lerde tavsiyem Windows 7'de kalmanız eğer daha az RAM yemesini istiyorsanız Windows Vista kurabilirsiniz.
Bu devirde 32 bit kullanmanızı önermem. Önemli bir performans artışı da sağlamaz. Windows 7 ile 8.1 programlar bakımından neredeyse aynı desteği görüyorlar. Windows 7 ile devam etmenizi ya da Q4OS Trinity gibi Linux dağıtımları denemenizi öneririm.
Ben denemiştim. Kurulmaz illa yenilik istiyorsan Windows 10 LTSC LTSB sürümlerine bakabilirsin bende 3 GB RAM ile Windows 8.1'den daha performanslı çalışmıştı ama Windows 7 bilgisayarım için en iyisiydi.
Not: Her bilgisayarda değişiklik gösterebilir donanımına bağlı.
Ben denemiştim. Kurulmaz illa yenilik istiyorsan Windows 10 LTSC LTSB sürümlerine bakabilirsin bende 3 GB RAM ile Windows 8.1'den daha performanslı çalışmıştı ama Windows 7 bilgisayarım için en iyisiydi.
Not: Her bilgisayarda değişiklik gösterebilir donanımına bağlı.