2 GB RAM'li sisteme hangi işletim sistemi kurulmalı?

XP kurman daha iyi olur 32 MB ekran kartım var demişsin doğru mu ? Bu sadece bir gizem değil miydi ? Demek hala tost makineleri yaşıyormuş :D . SİPER ALIN MORUK TOSTLAR GELİYO

Windows 7 Ultimate kullanmanızı öneririm tabiki ilk başta kontrol edin sizin ekran kartınıza göre driver var mı diye, kontrol etmeyi bilmiyorsanız CPUZ programından bakabilirsiniz.
O bilgisayara windows 7 olurmu şüpheliyim eğer windows 7 kurulacaksa illaki started edition kurulmalı kurulsa bile pek stabil çalışmayabilir. windows xp ve vistaya destek kalktı artık ts bile xp çalışmıyor :D eğer pc kullanmak zorunda değilseniz yeni bir pc alın bence

XP kurman daha iyi olur 32 MB ekran kartım var demişsin doğru mu ? Bu sadece bir gizem değil miydi ? Demek hala tost makineleri yaşıyormuş :D . SİPER ALIN MORUK TOSTLAR GELİYO
ayn saol win xp kurdum cevabınız için teşekür ederim moruk gerçek 10 8 ve 7 kurdum xp gibi akıcı olanı görmedim ekran kartım 1 gb olsaydı 8 kullanırdımda çok kasıyor hele de oyunlarda ama xp kurdum wolteamda akıcı oynayabiliyorum :D
Yan bilgisayarım 2GB her türlü işletim sistemini denedim.
Kurman gereken Win7 Homes Basic 32 bit. Nedeni diğerlerinden az RAM kullanır.
dostum win7 kurdum inanırmısın bilmem ama 2 gb ramin bana 700 mb boşta bıraktı yani 1.3 gb kullanıyor
O bilgisayara windows 7 olurmu şüpheliyim eğer windows 7 kurulacaksa illaki started edition kurulmalı kurulsa bile pek stabil çalışmayabilir. windows xp ve vistaya destek kalktı artık ts bile xp çalışmıyor :D eğer pc kullanmak zorunda değilseniz yeni bir pc alın bence
alıcak param yokta 2 sene sonra 512mb ekran kart takdırmayı düşünüyorum xp ya
Merhaba. İster Windows 7, ister Windows 10 kullanın fark etmez ancak ikisinde 32 bit olmalı.
kardeş 10 kurdum ama inanırmısın bilmeme ama bilgisyar horlamaya başladı
Windows 7 tavsiyemdir. (32 bit)
Anakartını satmayı düşünürsen alıcıyım.
kardeş win7 kurdum pc öldü 2 gb ramin 1.3 gb sömürdü neden bilmem ama 7 8 ve 10 kurdum hem 32 hem 64 kasma çok var ekran karttan dolayı ama xp kurdum çok hızlı hemde düşünemiycen kadar bende şaşırdım bu kadar beklemiyordum win 7 ve 8 ve 10 da 10 fps alırken xp de ortalama 40 ve 30 arası alıyorum zaten derlerdi xp candır ya :D hadi kolay gelsin

Son düzenleme:
RAM miktarınıza bakarak en iyi seçim Linux işletim sistemleridir. Bulabilirseniz XP 64 bit kurabilirsiniz canavar gibi çalışır. XP 32 bit şu an için gereksiz olur. Linux Mint başlangıç için iyi bir işletim sistemidir. Xfce sürümünü kurarsanız fazlasıyla yetecektir.

Hayatımda böyle bir şey duymadım. Win 7 32bit hemide Home Basic 1.3GB RAM kullanacak?
Kurduğun win7 64 bittir büyük ihtimalle ve Home Basic değildir. Yoksa boşta 400mb geçmezdi.
hadi baalım win xp kurdum işlemci fanı sapıttı bi ses
Hayatımda böyle bir şey duymadım. Win 7 32bit hemide Home Basic 1.3GB RAM kullanacak?
Kurduğun win7 64 bittir büyük ihtimalle ve Home Basic değildir. Yoksa boşta 400mb geçmezdi.
win xp kurdum ama işlemci fanı sapıttı.win 7 homebasic kurdum şuanlık herşey normal gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı