Çözüldü 2 GB Tabanlı Sistem macOS uyumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Veli_Darkham

Decapat
Bende 2 GB RAM + 2 GB ekran kartı olan içinde Windows 7 Ultimate bir PC var. Babam için macOS kurmak istiyorum. Sadece internete giriyor. Hızlı olur mu?

Windows'a hep bir şeyler indirip virüs bulaştırıyor. Nette rahat gezer mi ya da kullanaiblir mi ? Sormak istedim. O yüzden bu foruma geldim. Vevaplarsanız minnetar kalırım. Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hackintosh için donanımın uyumlu olması gerekiyor. Malesef 2 GB Ram ve 2 GB Ekran Kartı bilgisi yeterli değil. Tam donanım bilginizi paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.

macOS eski bilgisayarlara can vermek için geliştirilen bir işletim sistemi değil. Kurulum dosyası bile 7 GB...

Linux dağıtımlarına yönelin. Ubuntu gibi, ya da Mint:

Download - Linux Mint
sayın recep bey söylemiş olduğunuz linux dağıtımları bu internette rahat gezme ihtiyacını karşılar mı ? birde driverlar'da sorunlar yaşarmıyım cevabınız için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı