2 Gb Vram İle Gta 5

Efe Yurt

Hectopat
Daha fazla  
Gtx 770 ekran kartını kullanıyorum fakat 2 GB Vram bulunmakta sizce very high için yeterli olur mu ? Bir sorum daha var bunun için 2. bir konuya gerek olmadığını düşündüm ben kutulu alacağım oyunu Steam üzerinden mi yoksa Social Club üzerinden mi oynayabilirim ?

Bende R9 285 var very high'da oynuyorum oyunu sadece msaa ve textureleri artıramıyosun hemen 3 gb yakın yada 3 gb aşıyor artırınca.

Herkes social club'da aktifleştirip oynayacak oyunu o yüzden en ucuz nasılsa oradan almanı tavsiye ederim.

Cidden mi ya yani şimdi high yada medium arası grafiklerde mi oynamak zorunda kalacağım ?

Cidden mi ya yani şimdi high yada medium arası grafiklerde mi oynamak zorunda kalacağım ?
Msaa ve textureyi fazla artıramıyosun diğer ayarları sonuna kadar açabilirsin ben açtım bir sorunlar karşılaşmadım.

Oynatabilliyosun en yukaridaki secenegi "ON" yap o secenek VRAM'i hice sayiyor ve herseyi ultra ayarlara alarak oynuyabilliyosun bende GTX 770 var oyunu MSAA 4x ile oynadim ve +40 FPS üstü performans aldim ve Takilmalar olmuyor

Son düzenleme:
Cidden mi FPS düşüşleri olmuyor mu?

Hayir bende cok sasirdim ama bende bir kere bile FPS düsüsü olmadi

Alanlar bi yapsin diyorum ne kaybedecekler ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…