2 Gb Vram İle Gta 5

Efe Yurt

Hectopat
Daha fazla  
Gtx 770 ekran kartını kullanıyorum fakat 2 GB Vram bulunmakta sizce very high için yeterli olur mu ? Bir sorum daha var bunun için 2. bir konuya gerek olmadığını düşündüm ben kutulu alacağım oyunu Steam üzerinden mi yoksa Social Club üzerinden mi oynayabilirim ?

Gtx 770 ekran kartını kullanıyorum fakat 2 GB Vram bulunmakta sizce very high için yeterli olur mu ? Bir sorum daha var bunun için 2. bir konuya gerek olmadığını düşündüm ben kutulu alacağım oyunu Steam üzerinden mi yoksa Social Club üzerinden mi oynayabilirim ?
Bende R9 285 var very high'da oynuyorum oyunu sadece msaa ve textureleri artıramıyosun hemen 3 gb yakın yada 3 gb aşıyor artırınca.

Herkes social club'da aktifleştirip oynayacak oyunu o yüzden en ucuz nasılsa oradan almanı tavsiye ederim.

Oynatabilliyosun en yukaridaki secenegi "ON" yap o secenek VRAM'i hice sayiyor ve herseyi ultra ayarlara alarak oynuyabilliyosun bende GTX 770 var oyunu MSAA 4x ile oynadim ve +40 FPS üstü performans aldim ve Takilmalar olmuyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı