Bilgisayarsızoyuncu Picopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 493 Yer Adana 22 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar cuma gecesi ile cumartesi gecesi uyumazsam olumsuz olarak neler olur?
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 22 Kasım 2022 #2 Bişe olmaz 1 hafta öyle yaşamıştım askerdeyken.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.838 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 22 Kasım 2022 #3 Halsiz olursun, reflekslerin düşer, başın ağrır, vücut fonksiyonların yavaşlar vs.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 22 Kasım 2022 #4 Ben 2 gün aralıksız ayaktaydım 3 hafta önce.
Bilgisayarsızoyuncu Picopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 493 Yer Adana 22 Kasım 2022 #5 Tesla Bobini dedi: Halsiz olursun, reflekslerin düşer, başın ağrır, vücut fonksiyonların yavaşlar vs. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu saydıklarınızdan daha büyük bir sorun olur mu? Bayılma gibi
Tesla Bobini dedi: Halsiz olursun, reflekslerin düşer, başın ağrır, vücut fonksiyonların yavaşlar vs. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu saydıklarınızdan daha büyük bir sorun olur mu? Bayılma gibi
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 22 Kasım 2022 #6 Bilgisayarsızoyuncu dedi: Arkadaşlar cuma gecesi ile cumartesi gecesi uyumazsam olumsuz olarak neler olur? Genişletmek için tıkla... 1 haftaya kalmaz zombi olursunuz(şaka) hocam zaten belli edilmiş ben 5 gün uyumamıştım sadece yorgunluk, halsizlik, ve hareketlerim kötüleşmişti o kadar sonra çok güzel bir uyku çektim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2022
Bilgisayarsızoyuncu dedi: Arkadaşlar cuma gecesi ile cumartesi gecesi uyumazsam olumsuz olarak neler olur? Genişletmek için tıkla... 1 haftaya kalmaz zombi olursunuz(şaka) hocam zaten belli edilmiş ben 5 gün uyumamıştım sadece yorgunluk, halsizlik, ve hareketlerim kötüleşmişti o kadar sonra çok güzel bir uyku çektim.
5 554130 Decipat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 5 22 Kasım 2022 #7 Bilgisayarsızoyuncu dedi: Arkadaşlar cuma gecesi ile cumartesi gecesi uyumazsam olumsuz olarak neler olur? Genişletmek için tıkla... Zombi gibi sağa sola savrulmaya başlarsınız, gözleriniz güneşe baktığınız anda ağrımaya başlar. Refleksleriniz azalır.
Bilgisayarsızoyuncu dedi: Arkadaşlar cuma gecesi ile cumartesi gecesi uyumazsam olumsuz olarak neler olur? Genişletmek için tıkla... Zombi gibi sağa sola savrulmaya başlarsınız, gözleriniz güneşe baktığınız anda ağrımaya başlar. Refleksleriniz azalır.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #8 Fantezi olsun diye yapıyorsan yapma, sağlık şakaya gelecek bir şey değil.
Zmemet23 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 884 Çözümler 3 Yer Izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #9 Bilgisayarsızoyuncu dedi: Hocam peki bu saydıklarınızdan daha büyük bir sorun olur mu? Bayılma gibi. Genişletmek için tıkla... Bünyeden bünyeye değişir hocam denemeden bilemezsiniz.
Bilgisayarsızoyuncu dedi: Hocam peki bu saydıklarınızdan daha büyük bir sorun olur mu? Bayılma gibi. Genişletmek için tıkla... Bünyeden bünyeye değişir hocam denemeden bilemezsiniz.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 22 Kasım 2022 #10 Herhangi bir yerde uyuya kalma ihtimalin var gözlerin aralıklarla kararabilir güçten düşersin.