5 554130 Decipat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 5 22 Kasım 2022 #11 Bilgisayarsızoyuncu dedi: Hocam peki bu saydıklarınızdan daha büyük bir sorun olur mu? Bayılma gibi Genişletmek için tıkla... Bayılma olmaz diye düşünüyorum hocam, herhangi bir sağlık probleminiz olmadığı sürece.
Bilgisayarsızoyuncu dedi: Hocam peki bu saydıklarınızdan daha büyük bir sorun olur mu? Bayılma gibi Genişletmek için tıkla... Bayılma olmaz diye düşünüyorum hocam, herhangi bir sağlık probleminiz olmadığı sürece.
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.746 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #12 Ateşin varmış gibi hissedebilirsin.
Baho78 Megapat Katılım 9 Temmuz 2017 Mesajlar 154 22 Kasım 2022 #13 Ben şu an yaşıyorum mesela vizelerden dolayı. Başım ağrıyor o kadar.
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 22 Kasım 2022 #14 Bilgisayarsızoyuncu dedi: Hocam peki bu saydıklarınızdan daha büyük bir sorun olur mu? Bayılma gibi Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam bence onun için baya bi uyumamanız lazım. Zmemet23 dedi: Bünyeden bünyeye değişir hocam denemeden bilemezsiniz. Genişletmek için tıkla...
Bilgisayarsızoyuncu dedi: Hocam peki bu saydıklarınızdan daha büyük bir sorun olur mu? Bayılma gibi Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam bence onun için baya bi uyumamanız lazım. Zmemet23 dedi: Bünyeden bünyeye değişir hocam denemeden bilemezsiniz. Genişletmek için tıkla...
Y Yusuf gms Decapat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #15 Bilgisayarsızoyuncu dedi: Arkadaşlar cuma gecesi ile cumartesi gecesi uyumazsam olumsuz olarak neler olur? Genişletmek için tıkla... Yorgun.
Bilgisayarsızoyuncu dedi: Arkadaşlar cuma gecesi ile cumartesi gecesi uyumazsam olumsuz olarak neler olur? Genişletmek için tıkla... Yorgun.
Bilgisayarsızoyuncu Picopat Katılım 27 Eylül 2022 Mesajlar 493 Yer Adana 22 Kasım 2022 #16 584297 dedi: Bişe olmaz 1 hafta öyle yaşamıştım askerdeyken. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman 2 gece uyumamayı başarırsam sonraki hedef 3 gün uyumama öyle öyle dünya rekoru kırmaya çalışacağım Amaç işsizlik
584297 dedi: Bişe olmaz 1 hafta öyle yaşamıştım askerdeyken. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman 2 gece uyumamayı başarırsam sonraki hedef 3 gün uyumama öyle öyle dünya rekoru kırmaya çalışacağım Amaç işsizlik
Xerath Main Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 87 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #17 Bilgisayarsızoyuncu dedi: Arkadaşlar cuma gecesi ile cumartesi gecesi uyumazsam olumsuz olarak neler olur? Genişletmek için tıkla... Büyümen durabilir ve 2 gün uykusuz geçirirsen sıkınıtılar yaşayabilirsin çalışıyorsan veya okula gidiyorsan çok kötü sonuçları olacaktır.İyi günler.
Bilgisayarsızoyuncu dedi: Arkadaşlar cuma gecesi ile cumartesi gecesi uyumazsam olumsuz olarak neler olur? Genişletmek için tıkla... Büyümen durabilir ve 2 gün uykusuz geçirirsen sıkınıtılar yaşayabilirsin çalışıyorsan veya okula gidiyorsan çok kötü sonuçları olacaktır.İyi günler.
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 11 22 Kasım 2022 #18 Bilgisayarsızoyuncu dedi: Hocam o zaman 2 gece uyumamayı başarırsam sonraki hedef 3 gün uyumama öyle öyle dünya rekoru kırmaya çalışacağım Amaç işsizlik Genişletmek için tıkla... Amaç işsizlik adı altında bilgisizlik macerası. Uykusuzluk Deneyi: 11 Gün Uyumazsanız Beyninizde Ne Olur? 1963'te iki öğrenci ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemek istedi. Uykusuzluk deneyi devamında beyinde olup bitenlere ışık tutacaktı... www.matematiksel.org
Bilgisayarsızoyuncu dedi: Hocam o zaman 2 gece uyumamayı başarırsam sonraki hedef 3 gün uyumama öyle öyle dünya rekoru kırmaya çalışacağım Amaç işsizlik Genişletmek için tıkla... Amaç işsizlik adı altında bilgisizlik macerası. Uykusuzluk Deneyi: 11 Gün Uyumazsanız Beyninizde Ne Olur? 1963'te iki öğrenci ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemek istedi. Uykusuzluk deneyi devamında beyinde olup bitenlere ışık tutacaktı... www.matematiksel.org
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 22 Kasım 2022 #19 Bilgisayarsızoyuncu dedi: Hocam o zaman 2 gece uyumamayı başarırsam sonraki hedef 3 gün uyumama öyle öyle dünya rekoru kırmaya çalışacağım Amaç işsizlik Genişletmek için tıkla... Bi sebeb yok iken ne gerek var derimde sen bilirsin knks
Bilgisayarsızoyuncu dedi: Hocam o zaman 2 gece uyumamayı başarırsam sonraki hedef 3 gün uyumama öyle öyle dünya rekoru kırmaya çalışacağım Amaç işsizlik Genişletmek için tıkla... Bi sebeb yok iken ne gerek var derimde sen bilirsin knks
8 89666 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 2.341 Çözümler 2 22 Kasım 2022 #20 Sızarsın.