Çözüldü 2 gece uyumazsam ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

atogrimers

Decipat
Yer
Adana, Gürselpaşa
Daha fazla  
Arkadaşlar kendimi test etmek için 2 gün uyumamayı düşünüyorum, zaten yaz tatili okul filan yok, kendime pek inanmıyorum ilk günden uyuyakalırım uykuyu seven bir insanım. Yine de başarabilirsem ciddi sağlık sorunları olur mu? Olursa önlenebilir mi yoksa ciddi sorunlar mı olur? 15 yaşındayım, 3 ay sonra 16 yaşına gireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar kendimi test etmek için 2 gün uyumamayı düşünüyorum, zaten yaz tatili okul filan yok, kendime pek inanmıyorum ilk günden uyuyakalırım uykuyu seven bir insanım. Yine de başarabilirsem ciddi sağlık sorunları olur mu? Olursa önlenebilir mi yoksa ciddi sorunlar mı olur? 15 yaşındayım, 3 ay sonra 16 yaşına gireceğim.

1 gün uyumazsan gözlerin şişmeye ve morarmaya başlar 2. günde enerjin bayağı bayağı düşer bol bol kahve içmelisin şekerli ve tuzlu gıdalar almalısın ve vucüdününda hasar almaması için biraz ayaklarını uzatman gerekir.

1 gün uyumazsan gözlerin şişmeye ve morarmaya başlar 2. günde enerjin bayağı bayağı düşer bol bol kahve içmelisin şekerli ve tuzlu gıdalar almalısın ve vucüdününda hasar almaması için biraz ayaklarını uzatman gerekir.

Çözüm

2. gün yaptığınız çoğu şeyin farkında olmazsınız. Dışarıya falan çıkarsanız sıkıntı olabilir. Niye böyle bir şey yapıyorsunuz? Kendinizi test etmekten kastığınız ne?

Uyku düzenin bozulabilir dostum

2. gün yaptığınız çoğu şeyin farkında olmazsınız. Dışarıya falan çıkarsanız sıkıntı olabilir. Niye böyle bir şey yapıyorsunuz? Kendinizi test etmekten kastığınız ne?
Hocam dalga geçmeyin ama kendimde süper güç olup olmadığından şüpheleniyorum, bir keresinde Aralık 2023 tü çok iyi hatırlıyorum, uyku sorunlarım vardı o zaman tüm gece bilgisayara bakmıştım, bir dakika bile yatağa yatmamıştım yani 24 saatten fazla uzun süre uyanık kalmıştım ama sonra okula gittim ne gözümün altı morardı ne de başım ağrıdı, okulda gayet kafam yerindeydi normaldim, eve gelince akşam olunca uyumuştum, acaba bu ciddi bir olay mı filan diye düşünmeye başladım belki seçilmiş kişiyimdir.

Hocam dalga geçmeyin ama kendimde süper güç olup olmadığından şüpheleniyorum, bir keresinde aralık 2023'tü çok iyi hatırlıyorum, uyku sorunlarım vardı o zaman tüm gece bilgisayara bakmıştım, bir dakika bile yatağa yatmamıştım yani 24 saatten fazla uzun süre uyanık kalmıştım ama sonra okula gittim ne gözümün altı morardı ne de başım ağrıdı, okulda gayet kafam yerindeydi normaldim, eve gelince akşam olunca uyumuştum, acaba bu ciddi bir olay mı filan diye düşünmeye başladım belki seçilmiş kişiyimdir.

1 gün sabahlamaktan bir şey olmaz hocam 2.gün biraz zorlayabilir sizi ama ben arkadaşlarla bol bol kahve içtiğim için uykum gelmedi akşama doğru kendi isteğimle yattım uyudum.

Her şeyi geçtim,neden böyle bir şey yapmaya çalışıyorsun kardeşim ? Max 100 km hız yapabilen arabaya neden 180 km hıza çıkmaya zorluyorsun ki? Yaşın daha 16 olduğundan ötürü kaldırabiliyor. Senin yaşadığını yaşadım,böyle gidişata bir alışırsan,sonuçları iyi olmaz. İlk etapta sigara içende bir şey yok diyor. Zamanla anlıyor,çıkan sorunları.
Sağlık açısından yapmamalısın. x2-x4 çalıştırmaya çalışıyorsun vücudu.

Hocam dalga geçmeyin ama kendimde süper güç olup olmadığından şüpheleniyorum, bir keresinde aralık 2023'tü çok iyi hatırlıyorum, uyku sorunlarım vardı o zaman tüm gece bilgisayara bakmıştım, bir dakika bile yatağa yatmamıştım yani 24 saatten fazla uzun süre uyanık kalmıştım ama sonra okula gittim ne gözümün altı morardı ne de başım ağrıdı, okulda gayet kafam yerindeydi normaldim, eve gelince akşam olunca uyumuştum, acaba bu ciddi bir olay mı filan diye düşünmeye başladım belki seçilmiş kişiyimdir.

Tamamda böyle bir durum varsa 2 gün boyunca hiç uykunuz gelmez zaten. Deneyin isterseniz ama o an okula gideceğiniz için psikolojik zorunluluk falan etkili olmuş olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı