2. girişte YKS sınavına girilmezse ne olur?

KeremKutayK

Hectopat
Daha fazla  
TYT ve AYT'ye gireceğim ama odağım TYT. OBP'm kırık ve şu anki netlerimle evet geçen sene yaptığımdan daha iyi ama kırık OBP ne yazık ki 200 bin kadar etki yapıyor. Örneğin 600k yapsam 840k'ya kadar düşürüyor ki bu geçen sene girdiğimden daha düşük puan. Aileme gireceğim dedim durdum son ana kadar fakat umutsuzum. TYT de DGS ile hemşireliğe geçiş yapma planım vardı en kötü yaşlı bakımı filan yazıp. Umutsuzum o da olmayacak gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğinden pek bir şey anlayamadım. Yani sınava başvurul girmezsen bir şey olmaz. OBP bu sene kırılır girersen. Seneye kırılmaz.

Dediğinden pek bir şey anlayamadım. Yani sınava başvurul girmezsen bir şey olmaz. OBP bu sene kırılır girersen. Seneye kırılmaz.

Anlatmaya çalıştığım şey şu. Girersem 2. kez girmiş olacağım ve gitmek istediğim bölümü bile tutturamayabilirim geçen seneki aldığım puanla tutturabiliyorken. Eğer girmezsem geçen seneki sıralamama bir şey olur mu yoksa aynı kalır mı?

Anlatmaya çalıştığım şey şu. Girersem 2. kez girmiş olacağım ve gitmek istediğim bölümü bile tutturamayabilirim geçen seneki aldığım puanla tutturabiliyorken. Eğer girmezsem geçen seneki sıralamama bir şey olur mu yoksa aynı kalır mı?

Hangi sene girdiyseniz o seneki puan kullanılabilir. Geçen seneki puanın geçersiz artık.

TYT ve AYT'ye gireceğim ama odağım TYT. OBP'm kırık ve şu anki netlerimle evet geçen sene yaptığımdan daha iyi ama kırık OBP ne yazık ki 200 bin kadar etki yapıyor. Örneğin 600k yapsam 840K'ya kadar düşürüyor ki bu geçen sene girdiğimden daha düşük puan. Aileme gireceğim dedim durdum son ana kadar fakat umutsuzum. TYT de DGS ile hemşireliğe geçiş yapma planım vardı en kötü yaşlı bakımı filan yazıp. Umutsuzum o da olmayacak gibi.

OBP kırık seneye düzelir bu OBP olayı sınava girersen değil tercih yaptığın zaman kırılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı