2 grafik kartı aynı anda kullanılıyor

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Netflix veya Amazon Prime da sahneleri atlarken videoların kastığını fark ettim. Görev yöneticisine baktığımda 2 grafik kartının da aynı anda kullanıldığını fark ettim. İnternette bunun için bir çözüm bulamadım. Ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• sorun.png
    53,8 KB · Görüntüleme: 73
NVIDIA Denetim masasından > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > "Tercih edilen grafik işlemci" seçeneğinde "Yüksek performanslı grafik işlemci" seçersen düzelebilir. Olmazsa, yine aynı yerde Program Ayarları var, Ekle'ye basıp Chrome'u ekleyip yüksek performanslı grafik işlemciyi seçmen lazım.

Laptop kullanıyor iseniz MUX switch özelliğini aktif etmekten başka çare yok. O özellik cihazınızda yoksa da yukarıda arkadaşın bahsettiği adımları uygulayabilirsiniz ancak çalışmama ihtimali yüksek, belirteyim.

İki türlüsünü de denedim az önce ama olmadı. Yine de cevapladığınız için teşekkürler

Hocam siz Chrome diyorsunuz ama ben Chrome dan girmiyorum. Netflix ve Amazon prime'ın kendi PC uygulamasından giriyorum. Yoksa sizin dediğiniz yöntem orada işe yarayabilir.
Tamam chrome yerine "Program Ayarları var, Ekle'ye basıp (uygulamaları) ekleyip yüksek performanslı grafik işlemciyi seçmen lazım."
böyle denedin mi?

Tamam chrome yerine "Program Ayarları var, Ekle'ye basıp (uygulamaları) ekleyip yüksek performanslı grafik işlemciyi seçmen lazım."
böyle denedin mi?
aynen o şekilde denedim hocam işe yaramadı. İşin garibi bunun bir çözümü de yok. Sadece bir tane ekran kartını da kullanmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Büyük ihtimalle kaldı böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…