2 gün cheat day olur mu?

Zylex

Hectopat
Dün bacak idmanından sonra 2.5 haftadır cheat yapmadığım için evde cheat yaptım. Fakat iştahım son 1 aydır çok deli şekilde arttığı için bugün de cheat day değil de cheat meal yapıp tekrar klasik düzene geri döneceğim. 2 gün üst üste cheat zararı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölürsün yapma.

Nolcak yap gitsin 2 kereden kim ölmüş.

Dün bacak yaptım, sabah nutellallı kurabiye ve kola ile güne başladım şimdi de pizza ve sufle söyledim. Göbek yoksa sorun yok. (göbeğim var)

1 yıl boyunca hiç cheat yapmadan diyet yapmıştım, ama bir kez bırakınca bir daha yapamaz oldum. O yüzden bu kadar kafaya takmamak gerektiğini düşünüyorum. Evet, diyet önemli ama çok uzun süre disiplinli bir şekilde devam edince, serbest yemeye başladığınızda yeniden diyete dönmek gerçekten zor oluyor.

Hayatın tadını çıkaramıyor gereksiz disipline kendini verip hayatını baltalıyorsan hepsi anlamsız. Fit ve sağlıklı olmak kanaatimce yeterli gerisi boş.

Yağ oranım %35'lerde iken 3 haftada 1 yapıyordum cheat. Şuan %15 civarında ve 2 haftada bir cheat meal yapıyorum. Bi seferinde bütün gün cheat denemiştim fakat rahatsızlık ve mide bulantısı olmuştu. Bence cheat meal'ı sağlam yapmak önemli. Hem motivasyon hem metabolizma hızlandırma açısından yararlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…