2 Günde bir yağ torbası saçlar

  • Konuyu başlatan MertSafaOzdeMr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.962
Bak o olabilir ben de olamaz çünkü ben aniden ne olacağını kestiremem cenabet gezilmez ya. :D

Mastrübasyon yağ yapıyor benim sınıftaki arkadaş bildiğin yağ tulumu.
 
Saçı çok sık yıkamak saçın yağ dengesini bozar. 2 günde bir idealdir tabi saçınız uzun değil ise. Ek olarak saçınız ile farketmeden çok oynuyor olabilirsiniz ki bu yağlanmayı artırır.

Not : Saçım 2 numara. Saçınızı bu kadar olmasa da saç derinizin biraz kendini toparlaması için kısa kestirebilirsin. Yaralar gözükmeyecek kadar.
 
Alaburus (yazımını bilmiyorum) kestirince mahallede dalga geçmişlerdi ben de o zamanlar Askeri lise eğitimine gidiyordum 8 kişiyi dövdüm babaları geldi kafamla dalga geçtiler dövdüm dedim gittiler.. Yani ufak çaplı katliamlar oluyor kafamla dalga geçilince.
 
Biraz terbiye sınırlarını aşacak ama masturbasyon da bence biraz etkili. Sıklığına göre yağlanma artıyor. En azından benim için.
Bence terbiye kuralını falan aşmadın, doğanın kanunu bu.:)
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı