2 günlük Galaxy A54'nin şarjı hızlı bitiyor ve ısınıyor

Hocam ürün ayıplı hemen iade edin.

Merhaba.

Hala kullanıyor musunuz? Bende almayı düşünüyorum.
Evet kullanıyorum. Genel olarak bir problem yaşamıyorum.

Bahsetmeden geçmeyeyim, nadiren WhatsApp'ta klavye geç bastığı oluyor. Yazdıklarımın belirmesini bekliyorum. Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Exynos işlemciden kaynaklanan bir problem olduğunu düşünüyorum. Telefonu 1-2 günde bir yeniden başlatmak faydalı olabilir.

Benim telefonum da şuan a54 fakat eski xiaomi cihazimda da oluyordu galiba gboard kaynaklı YouTube da falan takiliyordu Samsung klavyede sıkıntı yok gördüğüm kadarıyla.

Benim telefonum da şu an A54 fakat eski Xiaomi cihazimda da oluyordu galiba Gboard kaynaklı YouTube'da falan takiliyordu Samsung klavyede sıkıntı yok gördüğüm kadarıyla.

Gboard kaynaklı olduğunu hiç tahmin etmezdim, çok teşekkür ederim. Samsung klavyeye geçip bir test yapayım.

Gboard kaynaklı olduğunu hiç tahmin etmezdim, çok teşekkür ederim. Samsung klavyeye geçip bir test yapayım.

Aynen bende de ayni sorun var YouTube'da bir aralar yorum yazinca donuyordu aşağı inmiyordu klavye Gboard'i guncelledim duzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…