2 günlük PS5'te "sistem yazılımıyla ilgili bir sorun oluştu" hatası

Maysterouses

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,

2 gün öncesinde çok yakınımdan TR mağazasından alınan PS5 Pro 2TB modeli hediye geldi. Dün kurdum ancak hiç kurcalama şansım olmadı ama absürt bir durumda yaşamamıştım. Bugün konsolu açtım kol ayarlarını falan yaptım sonra Plus aboneliği için menüleri gezinirken bir anda hiçbir şey seçilmemeye başlandı sonrasında anlık bir kasma oldu menü çok ağır bir şekilde kasarak farklı menüye geçti ve en son tamamen dondu hatayı alınca bende kolu bıraktım kendi haline ve 3-5 dk sonra “sistem yazılımıyla ilgili bir sorun oluştu” diyerek hata ekranı verdi.
Ekran görüntüsünü bırakıyorum.
Bu normal midir? Sizce cihazda problem var mı yazılımsal ya da donanımsal olarak?
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_2239.jpeg
    IMG_2239.jpeg
    179,1 KB · Görüntüleme: 80
Bu yazılımsal bir sorun olsa herkeste olması gerekmiyor mu, bende de pro var şimdiye kadar sadece cyberpunk oynarken bir kaç kere hata alıp oyundan attığı olmuştu onun haricinde hiç bir hataya denk gelmedim.
Herkeste olmuyor iyi ki de öyle herkes böyle sorunlarla uğraşmasın daha iyi, PS5 Pro sahibi olup bu sorunu Store'da falan yaşayanlar da var yabancı forumlarda görüyorum, ancak sorun değil şu anda bu yeni güncellemeyle düzeldi sanırım, saatlerdir Store'da geziniyorum ama henüz hata almadım. Oyun oynarken zaten bir sorun yaşamıyordum ben, teşekkürler. Ekleme: sanırım şu anda kendim için en azından bu sorun düzeldi gibi biraz, en aşağı sayfalara kadar indikçe oyunların ikonlarının falan yüklenmesi 3-4 saniye kadar zaman alıyor (daha önce de böyle miydi bilmiyorum) ama 1-2 saattir bu yeni yazılım güncellemesini yaptığımdan beri bu Store'da gezinirken aldığım hatayı artık hiç almadım nazar değmesin. Eğer bu hatayı alırsam yeniden düzenleme yaparım.

Son düzenleme:
Yok bende bu hata sadece PS Store'da gezinirken mesela tüm indirimlere girip bakıyorum, aşağılara indikçe artık veriler okunamaz hale geliyor ve bir anda kilitleniyor ve lütfen bekleyin diyor sizdeki gibi, ve sonra ana menüye atıyor ve bildirim olarak bu sistem yazılımı hatası geliyor bu kodu veriyor sadece. Ama oyun oynayabiliyorum istediğim gibi. Şu anda test ediyorum bakalım olacak mı yeniden, bugün şimdi gelen güncellemeyi ben bu soruna binaen yapmışlardır sanıyordum ancak emin değilim çünkü sayfada bazı güvenlik düzeltmelerinden bahsediyor bu güncelleme hakkında. Asıl yenilikçi güncelleme ise ne zaman gelir onu hiç bilmiyorum ya, eğer şu an yine hata verirse söyleyeceğim hemen, şu an geziniyorum Store'da.

Kral sen onlara söyle kime soyliceksen düzeltsinler oyun oynarken aynı hatayı veriyor lütfen bekleyin vallahi sorun bu.

Ben yine de hata aldım oyun oynarken 1 kere ama PS Plus gezince olmadı 5 günden beri sorunsuz ama kasma gibi bir tık hani nasıl diyeyim kademeli gibi kayıyor.

Herkeste olmuyor iyi ki de öyle herkes böyle sorunlarla uğraşmasın daha iyi, PS5 Pro sahibi olup bu sorunu Store'da falan yaşayanlar da var yabancı forumlarda görüyorum, ancak sorun değil şu anda bu yeni güncellemeyle düzeldi sanırım, saatlerdir Store'da geziniyorum ama henüz hata almadım. Oyun oynarken zaten bir sorun yaşamıyordum ben, teşekkürler. Ekleme: Sanırım şu anda kendim için en azından bu sorun düzeldi gibi biraz, en aşağı sayfalara kadar indikçe oyunların ikonlarının falan yüklenmesi 3-4 saniye kadar zaman alıyor (daha önce de böyle miydi bilmiyorum) ama 1-2 saattir bu yeni yazılım güncellemesini yaptığımdan beri bu Store'da gezinirken aldığım hatayı artık hiç almadım nazar değmesin. Eğer bu hatayı alırsam yeniden düzenleme yaparım.

Son düzenleme:
Kral sen onlara söyle kime soyliceksen düzeltsinler oyun oynarken aynı hatayı veriyor lütfen bekleyin vallahi sorun bu.

Ben yine de hata aldım oyun oynarken 1 kere ama PS Plus gezince olmadı 5 günden beri sorunsuz ama kasma gibi bir tık hani nasıl diyeyim kademeli gibi kayıyor.
Evet bende de sadece indirimli oyunlarda oluyor, dün bugün test ettim tüm PS5 oyunlarını gezerken hiçbir sorunum yok kesintisiz şekilde aşağı kaydırabiliyorum bütün oyunların ikonları fiyat etiketleri falan anında yükleniyor hiçbir sorun yok, ama sıcak fırsatlar sonbahar indirimleri vb. kategorilerde gezerken bu sorun olmaya devam ediyor bende de, en azından bunu öğrendiğim iyi oldu sadece indirimli oyunlar listesinde oluyor. Dün saatlerce oyunlar oynadım veya tüm PS5 oyunlarına tek tek baktım hiçbir sorun yok, belki indirimli fırsatlar oyunlar listesinde yoğunluk nedeniyle bir şey vardır bilemiyorum artık. Ama en azından içiniz rahat olsun konsoldan yana bir sorun değil bu bence kesinlikle. Dediğiniz gibi kasıyor mesela tüm fırsatlara giriyorum orada oyunlar 3-4 saniye bekletip öyle görüntüleniyor, aşağı indikçe ise ikonlar kayboluyor veya bir oyuna tıklıyorsun mağaza sayfasını görüntülerken sonra geri çıkınca o liste bazen yüklenmiyor ve bu hata kodunu verip ana ekrana atıyor falan, sadece indirimli oyunlardayken oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı