2 günlük telefonda 3 yıl önce yazılmış not var

384311

Hectopat
Makaleler
6
Arkadaşlar 2 gün önce Oppo Reno 4 aldım. Kendi notlar uygulaması olmadığı için Google Keep kullanıyorum. İçinde bir tane not ile yüklü geldi ve bu notun son düzenlenme tarihi Ağustos 2018. Bu nasıl mümkün? Telefonun çıkış tarihi bile o kadar eski değil. Notu aşağıya bırakıyorum.
Yazılımsal bir koda benziyor.

Son düzenleme:
Google Keep Google hesabınızla senkronize çalışıyor. Bu nedenle daha önceden bu Google hesabınızla herhangi bir cihazda not aldıysanız normal. Ya da sizden başkası da almış olabilir. O notu sizin almadığınızdan eminseniz telefondan ziyade sorun Google hesabınızdadır diye tahmin ediyorum.

Google Keep Google hesabınızla senkronize çalışıyor. Bu nedenle daha önceden bu Google hesabınızla herhangi bir cihazda not aldıysanız normal. Ya da sizden başkası da almış olabilir. O notu sizin almadığınızdan eminseniz telefondan ziyade sorun Google hesabınızdadır diye tahmin ediyorum.
Daha önce Google Keep hiç kullanmadım. Uygulamanın varlığından bile haberim yoktu. Google şifrem mi çalınmış olabilir?

Arkadaşlar 2 gün önce Oppo Reno 4 aldım. Kendi notlar uygulaması olmadığı için Google Keep kullanıyorum. İçinde bir tane not ile yüklü geldi ve bu notun son düzenlenme tarihi Ağustos 2018. Bu nasıl mümkün? Telefonun çıkış tarihi bile o kadar eski değil. Notu aşağıya bırakıyorum.
2020 çıkışlı telefon. 2018 den kalan not büyük ihtimal telefon tarih konusunda bir hata yaptı yada eski cihazınızdan kalma. Sorun edilecek bir durum yok.

Google hesabın başka bir telefondan geçirdiğinde olur mesela bende Samsung j1 mini varda onda çektiğim fotoğraflar Casper via A4 e aktardı yani 3 sene önceki kullandığın telefondan yazmış olmalısın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı