2 günlük Xbox One X'te anlık takılmalar

Dark_Dragon_80

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Geçenlerde Xbox One X aldım ama şöyle bir sorun oldu. Daha cihaz sıfır gibi
1080P'lik ve 7-8 yıllık bir TV'ye taktığımda mesela PES oynarken ara sahnelerde 1 -2 saniyelik takılmalar oluyor.
Bu olay neden oluyor sizce? Konsol daha 2 günlük. Konsolla bir alakasının olmadığını düşünüyorum. TV'de mi bir sıkıntı var acaba?
TV baya eski çünkü cevaplarsanız sevinirim
Not: konsolun her tarafı hava alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese. Geçenlerde Xbox One X aldım ama şöyle bir sorun oldu. Daha cihaz sıfır gibi
1080P'lik ve 7-8 yıllık bir TV'ye taktığımda mesela PES oynarken ara sahnelerde 1 -2 saniyelik takılmalar oluyor.
Bu olay neden oluyor sizce? Konsol daha 2 günlük. Konsolla bir alakasının olmadığını düşünüyorum. TV'de mi bir sıkıntı var acaba?
Televizyonunuz 60Hz ve üstü mü?

%90 TV'den kaynaklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı