2 hafta çalışıp sınavlardan 70 almak

Öncelikle neye ve niye çalışacağını bilmen gerek. Yazılı için çalışırsan bilgiler geçici olur unutma ki şuan çalışacağın konular ileride YGS ve LYS'de karşına çıkacak onun için bir daha unutmamak üzere çalış. Her dersin çalışma şekli farklıdır ama temel nokta not tutarak çalışmak.

Bazı şeyler hiç değişmiyor sanırım. Ben gerçekten çevremde çalışıp emek verip istediğini alamayan görmedim büyük ihtimal sende görmemişsindir dolayısıyla değil 70 hedefin 100 olsa da olur. Birde hangi sınav olursa olsun hedefi en yükseğe alın bu sayede ulaşamasanız bile yaklaşırsınız.

Ben okula fazla önem vermiyorum, alan dersleri ve matematik hariç derslerle işim yok :) Son gün çalışarak 70 civarı alıyorum diğer derslerden ancak fizik buna dahil değil. Fizik sağlam temel ve çalışma ile kolay ancak bir iki günle olacak iş değil. Okula önem vermiyorum derken bizde okul notları değil YGS-LYS etkiliyor okulların kat sayıları düştü. Ama yeni gelecekler için iş değişiyor galiba. TEOG benzeri bir şey yapacaklar. Bana kalırsa 5 6 yıl daha olmaz o iş ama bunu göz önüne alarak işlerinizi planlayın. Yıl sonu 70 74 filan oluyor genel ortalama.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı