2 haftada 5-6 kilo kazanmak başarılı mı?

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Dirty bulk yapıyorum 5-6 kilo kazandım 10-12 gun içerisinde, başarili mi sizce? Hedefim ay sonu 62-63 kilolar, başlangıçta 49 kilolardaydim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başarılı fakat dirty bulk yapacağım diye obez olma.

Dediğim gibi hocam zap zarganadan adam gibi şekile giriyoruz 60 kilolarda spora başlayacağım sonra diyeti daha insancıl bir hale getireceğim.

Dediğim gibi hocam zap zarganadan adam gibi şekile giriyoruz 60 kilolarda spora başlayacağım sonra diyeti daha insancıl bir hale getireceğim.

Ne yiyerek bu kadar kilo aldın bir soyler misin?

Ne yiyerek bu kadar kilo aldın bir soyler misin?

Gainer kullandım shake iciyorum gunde 2 kez sonra 80-90 gram badem sabah kahvaltıda 3-4 adet sandviç canım isterse cips ve evde ne varsa genel olarak bu şekilde beslendim hatta basta noodle da tuketiyordum fayda etti halada ediyor ama kişiden kişiye değişir muhtemelen.

Bobregi ve karaciğeri ele alma dikkat et.

Bobregi ve karaciğeri ele alma dikkat et.

Kanka duzenli ayni muhabetti yapıyorsun yetmedi mi sagligimda sorun yok enerjim arttı vucudum daha dinç daha guclu olmaya başladı kaldı ki hedef kiloda clean bulk yapacağım.

Ayda 2 kilodan fazla alınca bile baya yağlanma yaparken 2 haftada 6 kiloda vücudun ne hale geleceğini düşünemiyorum. Uzun bir süre de bu yağları yakmakla uğraşacaksın. Ayrıca kas gelişimini de baya olumsuz etkileyecektir bu durum.

Zaten şu an daha sağlıklı kilo alıyorum ilk etapta oyle yaptım hem yağ oranım çok düsuktu biraz arttırmış oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…