Gainer kullandım shake iciyorum gunde 2 kez sonra 80-90 gram badem sabah kahvaltıda 3-4 adet sandviç canım isterse cips ve evde ne varsa genel olarak bu şekilde beslendim hatta basta noodle da tuketiyordum fayda etti halada ediyor ama kişiden kişiye değişir muhtemelen.
Gainer kullandım shake iciyorum gunde 2 kez sonra 80-90 gram badem sabah kahvaltıda 3-4 adet sandviç canım isterse cips ve evde ne varsa genel olarak bu şekilde beslendim hatta basta noodle da tuketiyordum fayda etti halada ediyor ama kişiden kişiye değişir muhtemelen.
Kanka duzenli ayni muhabetti yapıyorsun yetmedi mi sagligimda sorun yok enerjim arttı vucudum daha dinç daha guclu olmaya başladı kaldı ki hedef kiloda clean bulk yapacağım.
Ayda 2 kilodan fazla alınca bile baya yağlanma yaparken 2 haftada 6 kiloda vücudun ne hale geleceğini düşünemiyorum. Uzun bir süre de bu yağları yakmakla uğraşacaksın. Ayrıca kas gelişimini de baya olumsuz etkileyecektir bu durum.
Ayda 2 kilodan fazla alınca bile bayağı yağlanma yaparken 2 haftada 6 kiloda vücudun ne hale geleceğini düşünemiyorum. Uzun bir süre de bu yağları yakmakla uğraşacaksın. Ayrıca kas gelişimini de bayağı olumsuz etkileyecektir bu durum.