2 haftadır hep hasta olmak

Katılım
20 Temmuz 2019
Mesajlar
2.844
Makaleler
1
Çözümler
12
Buraya 2 hafta önce konu açmıştım domuz gribiyim diye. Daha yeni yeni kendimi toparlarken bir akrabam test yaptırıp evime geldi. Test yaptırdığını bilsem zaten eve almam. Üzerine telefonunu falan verip test sonucuna baktırması oldu. O pozitif yazısını görünce zaten kan beynime sıçradı. Domuz gribinden çıkar çıkmaz korona oldum. Bulaştığını düşünüyorum çünkü eklem ağrısı, mide bulantısı, hafif ateş vs oluşmaya başladı. En kötüsü de ne yiyip içsem aynı kokuya sahip olması. Bozuk ıspanak pişirirsiniz ya kokar, onun gibi. Mide üşütme değil, midemi üşütseydim bozuk yumurta kokusu gelirdi.

Bu hafta sınav haftamdı, okula gidemedim. Bugün gidip yine test vereceğim. Niye başım beladan kurtulmuyor anlamıyorum. Şanssızlık değil. Bildiğin sen yaşayacaksın diye bunları Allah bana vermiş hâşâ. Mide kokusunu nasıl giderebilirim? Yemek yiyemiyorum. 2 haftada 10 kilo verdim. Durumum ciddi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tavsiyede bulunamayacağım hocam kusura bakmayın. Sadece geçmiş olsun demek istedim Allah acil şifa versin.

Amin inşallah teşekkür ederim. Cidden çok çaresizim bu haftaki sınavlardan sonra zaten okul kapanacaktı. Ne yapacağım bilmiyorum. Aynı ağrı kesiciden 2 tane aynı anda aldım amca kesti baş ağrımı dolorex içtim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı