softicecream Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #1 Arkadaşlar sorun belli. Örnek veriyorum 500 GB'lık bir hard diski gerçek hayatta ne kadara bulabilirim? (İzmir'de yaşıyorum.) Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025
Arkadaşlar sorun belli. Örnek veriyorum 500 GB'lık bir hard diski gerçek hayatta ne kadara bulabilirim? (İzmir'de yaşıyorum.)
H hamiltonfedaisi Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 880 Çözümler 7 8 Mart 2025 #2 softicecream dedi: Arkadaşlar sorun belli. Örnek veriyorum 500 GB'lık bir hard diski gerçek hayatta ne kadara bulabilirim? (İzmir'de yaşıyorum.) Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılar ve o tarz yerlerde 300 ila 600 TL arasına bulabilirsin. Tabi kullanılmış bir hdd'yi 0 şekilde alma ihtimaliniz de yüksek. Bu yüzden güvenilir yerlerden alın. Artı 0 Eksi
softicecream dedi: Arkadaşlar sorun belli. Örnek veriyorum 500 GB'lık bir hard diski gerçek hayatta ne kadara bulabilirim? (İzmir'de yaşıyorum.) Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılar ve o tarz yerlerde 300 ila 600 TL arasına bulabilirsin. Tabi kullanılmış bir hdd'yi 0 şekilde alma ihtimaliniz de yüksek. Bu yüzden güvenilir yerlerden alın.