2. HDD'ye Linux kurulumu

Merhaba, yazmayalı baya oldu (!) :D
GPT seçin. Sorun olursa MBR yazdırırsınız.
Merhaba sizi biraz sıktım affedersiniz ama ilk defa Kali kuruyorum. :D
Şöyle bir seçenek çıktı karşıma hangisini seçmem lazım?
1666712148455.png

Yok hocam sorun değil :)
DD modunu seçin.
Merhaba yine ben. :D
GRUB için cihaz seçimi ekranına geldim de acaba Windows'un kurulu olduğu diski seçip GRUB'u ona mı yüklemem gerek yoksa Kali'yi kuracağım diski mi?

@Kleyn

Son düzenleme:
Merhaba yine ben. :D
GRUB için cihaz seçimi ekranına geldim de acaba Windows'un kurulu olduğu diski seçip GRUB'u ona mı yüklemem gerek yoksa Kali'yi kuracağım diski mi?

@Kleyn

Fark etmez, Windows EFI'si ile karışmasını istemiyorsan Kali Linux'un bulunduğu yere kurun.

Fark etmez, Windows EFI'si ile karışmasını istemiyorsan Kali Linux'un bulunduğu yere kurun.
Tamam teşekkürler. Bir sorun olursa size haber vereceğim.

Dediğiniz gibi yaptım ve uzun bir süredir simple-cdd çalıştırılıyor ekranında takılı kaldı ve yükleme ilerlemiyor. Ne yapmamı önerirsin?

@Kleyn

Biraz beklemek işe yaradı doğrusu. Ayrıca kurulum başarılı. :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-10-26_20_41_53.png
    Screenshot_2022-10-26_20_41_53.png
    477,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Tamam teşekkürler. Bir sorun olursa size haber vereceğim.

Dediğiniz gibi yaptım ve uzun bir süredir simple-cdd çalıştırılıyor ekranında takılı kaldı ve yükleme ilerlemiyor. Ne yapmamı önerirsin?

@Kleyn

Biraz beklemek işe yaradı doğrusu. Ayrıca kurulum başarılı. :D
Hayırlı olsun. Günlük kullanım için farklı dağıtımlara yönelmenizi öneririm bir süre sonra :)

Hayırlı olsun. Günlük kullanım için farklı dağıtımlara yönelmenizi öneririm bir süre sonra :)
Çok teşekkürler. Zaten günlük kullanım için yüklememiştim sadece merakımdan yükleme yapmıştım. Merakımı giderip kalıcı olarak Ubuntu kurmayı düşünüyorum. Android için ROM derleme vs. düşüncelerim var. :)

Çok teşekkürler. Zaten günlük kullanım için yüklememiştim sadece merakımdan yükleme yapmıştım. Merakımı giderip kalıcı olarak Ubuntu kurmayı düşünüyorum. Android için ROM derleme vs. düşüncelerim var. :)
Birşey değil, kolay gelsin.
Günlük kullanım için Pop!_Os, ZorinOS öneririm ama Android derlemesi biraz uğraştırabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı