2. Hesabıma PS Plus Açıp Oyun Alırsam 1. Hesapta Oynanır Mı?

Oyun Clash

Hectopat
Makaleler
1
Herkese merhaba. Titanfall 2 PS Plus'a gelmiş, oynamak istiyorum. 2. hesabıma 14 günlük deneme ile Titanfall 2'yi indirir isem 1. yani ana hesabımda gözükür mü? 1. hesabımda ise Destiny 2 var. Destiny 2'yi 2. hesabımda oynayabilir miyim?

Sizin yapmak istediğinizi olayı denedim ve oynadım.

Ana hesapta PSN Plus var ve Titanfall 2 var 2. hesapta ise PSN Plus ve Titanfall 2 yok.

Ana hesapta olan oturumu kapattım diğer hesaba girdim ve oyun ana ekranda gözüktüğü için direkt girdim. Oyun ana ekranı gelince "Multiplayer" bölümüne bastım ve ayrı bir hesap açıp giriş yaptı.

Son düzenleme:
Öncelikle 14 gün deneme hesaplarında PS Plus oyunları alınmıyor diye biliyorum. Öbür konuya gelirsek eğer oyunu indirdiğiniz hesap aynı PS4 sistemi üzerinde ana hesap ise isterseniz aynı PS4 üzerinde 10 tane hesap açın hepsinde oynayabilirsiniz. Her hesap için oyunu ayrı ayrı indirmek gerekmez ama bir hesapta ki ilerleme diğer hesaplara geçmez. Her yeni hesapta oyuna baştan başlarsınız. Aynı şekilde PS Plus'ın olduğu hesap ana hesap yapılırsa tüm hesaplar üzerinde kullanılabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı