2 ındirme yaparken diğerinin aşırı düşmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yayın upload kullanır. Video izlemek download kullanır. Bir de beni suçlu çıkarmaya çalışıyorsun.
Adsl de download da upload da hızı düşürür dostum duruma göre, hele ikisini aynı anda yapıyorsan durum daha sıkıntılı olur, konu benim için kapandı. Sen istediğin yere çıkabilirsin.

Adsl de download da upload da hızı düşürür dostum duruma göre, hele ikisini aynı anda yapıyorsan durum daha sıkıntılı olur, konu benim için kapandı. Sen istediğin yere çıkabilirsin.
Haksız kalınca konu senin için kapanır zaten. Upload'la hızın alakası yok. İndirme hızı zaten adı üstünde "download". Beni yorma lütfen.

Haksız kalınca konu senin için kapanır zaten. Upload'la hızın alakası yok. İndirme hızı zaten adı üstünde "download". Beni yorma lütfen.
Aç nete bak upload nedir ne değildir, Adsl de etkisi nedir, dünyadan haberiniz yok anca boş boş konuşun.

Hız testi yaptığınızda sonuç ne çıkıyor?
İndirme yapmak için indirme aracı kullanabilirsiniz. IDM kullanıyorum. Uçurum kadar fark olmuyor. Hız sınırı da koyabilirsiniz ama tam da doğru çalışmıyordu bende o özellik.

Aç nete bak upload nedir ne değildir, Adsl de etkisi nedir, dünyadan haberiniz yok anca boş boş konuşun.
Ya hâlâ ne ısrar ediyorsun anlamıyorum. Yayın uploadla yapılır. Download'la alakası yok. Hala konuşuyorsun. Uğraştırma. Biliyor gibi konuşuyorsun bir de. Ufacık bir araştırma yapsan anlayacaksın.

"Cahille sohbet etmek zordur bilene,
çünkü cahil ne gelirse söyler diline."

Bu durum normal bir sorun değil. Kullanmaya devam edebilirsin.
Kendisi ilk başta yayın yaparsan indirme hızı düşer demiş. Ben de diyorum ki yayın uploadla yapılır indirme ise download ile, ama anlatamıyorum.
Upload yaptığın zaman hat kalitesine bağlı olarak ADSL-VSDSL internetin hızı düşer. Özellikle adsl internetle upload yaparken download felç oluyor kullanılamayacak seviyeye geliyor. Ama tam tersi fiber internetlerde böyle bir durum yoktur. Upload download hızını etkilemez.

Ya hâlâ ne ısrar ediyorsun anlamıyorum. Yayın uploadla yapılır. Download'la alakası yok. Hala konuşuyorsun. Uğraştırma. Biliyor gibi konuşuyorsun bir de. Ufacık bir araştırma yapsan anlayacaksın.

"Cahille sohbet etmek zordur bilene,
çünkü cahil ne gelirse söyler diline."
Cahilin kim olduğu belli, ufacık araştırmayı sen yapta koy buraya bakalım o zaman, ama koyamazsın çünkü boş boş konuştuğun tescillenecek, anca böyle şiir yazarsın. Upload Adsl de hıza etki edebiliyor nokta, sen sabaha kadar cahi cahil zırvalayabilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı