2. İşletim Sistemi Hala BIOS'ta görünüyor

Sena34

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 bilgisayarımın yanına dual boot ile linux kurdum. Yaklaşık 1 ay önce. GRUB ön yükleyicisinde Windows görünmediği için elle BIOS ayarlarından Windows ve Linux arasında deişim yapıyordum. GRUB önyükleyicisini kaldırdım ve Windows disk yönetimi üzerinden Linux'un bulunduğu disk biçimlendirip Windows'un kurulu olduğu diskle birleştirdim. Fakat BIOS ayarlarında Boot Seçeneklerinde Kali hala duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak Windows açılıyor mu? Açılıyorsa bu programları kullanabilirsin:
Önceden Easybcd vardı şimdi ücretli olmuş. O yüzden ücretsiz sürümü ile bir deneyebilirsin:
EasyBCD
Alternatifler:
Visual BCD Editor - graphical bcdedit utility for Windows 7 to Windows 10
Manage EFI/UEFI boot options & Manage EFI System Partitions & Fix EFI/UEFI boot issues the easy way!

Eğer açılmıyorsa Windows onarma aracını deneyebilirsin elinde bir medya varsa veya kurtarma ekranı otomatik açılıyorsa alternatif kurtarma çözümleri:
Adding Boot Entries - Windows drivers
https://support.microsoft.com/tr-tr...the-windows-re-to-troubleshoot-startup-issues
Fix UEFI Boot: Fix for Windows 7, 8, 8.1, 10
How to Repair EFI Bootloader in Windows 10/8/7? – EaseUS

İlk olarak Windows açılıyor mu? Açılıyorsa bu programları kullanabilirsin:
Önceden Easybcd vardı şimdi ücretli olmuş. O yüzden ücretsiz sürümü ile bir deneyebilirsin:
EasyBCD
Alternatifler:
Visual BCD Editor - graphical bcdedit utility for Windows 7 to Windows 10
Manage EFI/UEFI boot options & Manage EFI System Partitions & Fix EFI/UEFI boot issues the easy way!

Eğer açılmıyorsa Windows onarma aracını deneyebilirsin elinde bir medya varsa veya kurtarma ekranı otomatik açılıyorsa alternatif kurtarma çözümleri:
Adding Boot Entries - Windows drivers
https://support.microsoft.com/tr-tr...the-windows-re-to-troubleshoot-startup-issues
Fix UEFI Boot: Fix for Windows 7, 8, 8.1, 10
How to Repair EFI Bootloader in Windows 10/8/7? – EaseUS
Tamam çok teşekkür ederim çalıştı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı