O adamı çok da ciddiye alma.
Şuraya bırakılan yorumları okuduktan sonra içler acısı diyorum.
Türkçeyi doğru yazmayıp moderatör arkadaş yazısını düzelten adamı ciddiye almaya gerek yok. Burada ciddiye alanları görebilirsin;
Türkiye'nin ikinci partisiyle tartışmaya gerek yok.
Soruna gelecek olursak, %29 oy ile erken seçime gideceğini düşünmüyorum. Kazanacağını bilse para verip kendisi ister erken seçim yapmayı. 2027'de erken seçim olmayacak Türkiye'nin birinci partisi ya şimdi ya da hiç diyor altına imzasını atmıyor ondan terör örgütleriyle uzlaşma diye birlik oluyor. Anayasa çıkarıp erken seçime gerek kalmadan bir daha aday olma peşinde ki sandık getireceğini düşünmüyorum. Sandık getirdiğinde gün yüzü göremeyecekler bunu kendileride biliyor. Zaman kazandırma peşindeler. Şu an halkı düşünmüyorlar padişahlık gibi seçimsiz devam etme planları var.
Halihazırda muhalefette başka güçlü bir muhalif isim yok. Evet, Ümit Özdağ da buna dahil. Çünkü güç, haklılıkla olmaz. Olsaydı, Erdoğan en güçsüzü olurdu.O adamı çok da ciddiye alma.
Gerçekçi düşünüyorum zaten, sizce özgür özel veya imamoğlu gibi cılız bir kişiliğin karakterin Türkiye gibi bir devleti yönetebileceğinizi mi düşünüyorsunuz açıkcası bence yönetemezler çok konuşurlar ama icraat 0, göreceksiniz bu adamlar biliyor ki her atatürk diyenin el üstünde tutulduğu bir milleti kandırmanın bu şekilde kolay olduğunu, açıkçası bana ne imamoğlu ne özgür özel hiçbiri samimi gelmiyor bunlar birgün iktidar olacaklarına eminim ve Allah korusun ancak Erdoğanı özletecekler, atatürk maskesi giymiş iki yüzlü bir hain olduklarını düşünüyorum, bunlar ne atatürkçü nede vatansever milliyetçi tek amaçları bu cennet vatanı sömürmektir ilerde hepsi gün yüzüne çıkacaktır.Özgür Özel bir genel seçimden bahsetmiyor, ara seçimden bahsediyor. Eğer Chp'den 15-20 vekil istifa ederse, daha az da olabilir, Türkiye ara seçime gider. Tabi bunun için o zamana kadar Özgür Özel'in içeri girmemiş olması gerekli.
Halihazırda muhalefette başka güçlü bir muhalif isim yok. Evet, Ümit Özdağ da buna dahil. Çünkü güç, haklılıkla olmaz. Olsaydı, Erdoğan en güçsüzü olurdu.
En ağır top içeride, Türkiye'nin CHP'den başka şansı kalmadı. Realist bakmak gerekiyor, hayal kursak zaten 2023 genel seçimindeki atılan tweetlere göre CHP kapatılmış, Zafer partisi iktidar, memleket partisi ana muhalefet partisi olmuştu. Önemli olan sokaktır, bir kişinin sözünün ehemmiyeti sokakta belli olur. Ümit Bey haksız yere içeri girdiği zaman gene CHP sahip çıktı ama Eko içeri alınınca milyonlar sokağa indi ve 5 bin sandığa 15 buçuk milyon oy attı. Sizin gibi araştıran, milliyetçi, demokrat ve Atatürkçü olan kişilerden ricâm yalvarırım hayallere göre hareket etmeyin. Gerçekliği doğru analiz edin, duyguları bir kenara bırakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.