Steam 2 kez para çekti

BazuKom

Kilopat
Arkadaşlar Steam cüzdanıma 15 dolar yükleme yaptım 15 dolar çekilmiş sonra açık provizyonda bir 15 dolar daha çekilmiş yani benden 2 kez ücret alınmış. Steam destek talebi açtım 1 gün geçmesine rağmen cevap vermediler. Sizce ne yapmalıyım ayrıca eksiye düşmeyen garanti sanal kartıma 15 dolar ederi kadar bakiye yükledim ama parayı iki kere çektiği için kart eksiye düşmüş.

Benim bir arkadaşım da aynı sorunu yaşamıştı. Bankan kısacası seni dolandırmaya çalışıyor. Deniz Bank mı kullanıyorsun? Sorunu çözmek istiyorsan bankanı araman gerekiyor. Steam bu konuda yardımcı olamıyor.

Benim bir arkadaşım da aynı sorunu yaşamıştı. Bankan kısacası seni dolandırmaya çalışıyor. Deniz bank mı kullanıyorsun? Sorunu çözmek istiyorsan bankanı araman gerekiyor. Steam bu konuda yardımcı olamıyor.

Banka neden dolandırmaya çalışsın hiç güleceğim yoktıı. Sağ ol.

Eğer kredi kartıyla ki eksiye düşmüşse büyük ihtimalle öyledir Steam dönüş yapmazsa diyorsun ki benim kredi kartımla 2 kere çekmiş satıcı dönüş yapmıyor eğer paramı geri vermezseniz sizi dava ederim. Mi neydi onun gibi bir hakkın var.

Dediğim gibi bu sorunu daha önce arkadaşım 2 kere yaşadı. Sallayıp atmıyorum bilinen bir şey. Sorunu banka çözecektir. Steam bu konuda yardımcı olamayız diyecektir ticketlarda zaten. Bankayı arayıp 1 ürün satın aldım aynı üründen 2 kez para çekildi, steamde de bu üründen elimde 1 adet var diye söyleyeceksin. Seni from doldurmaya yönlendirecekler işlem süreci biraz sürebilir. Ya da direk bankaya gidip oradan daha kısa sürede halledebilirsin.

Arkadaşlar Steam cüzdanıma 15 dolar yükleme yaptım 15 dolar çekilmiş sonra açık provizyonda bir 15 dolar daha çekilmiş yani benden 2 kez ücret alınmış. Steam destek talebi açtım 1 gün geçmesine rağmen cevap vermediler. Sizce ne yapmalıyım ayrıca eksiye düşmeyen garanti sanal kartıma 15 dolar ederi kadar bakiye yükledim ama parayı iki kere çektiği için kart eksiye düşmüş.
Kendi kendine birkaç güne düzelir. Bir şey yapmanıza gerek yok.

Banka neden dolandırmaya çalışsın hiç güleceğim yoktıı. Sağ ol.
Gül bence zaten gülünecek bir durum. Sonuçta 30klık bir harcama bütçesini 50bink ya çıkartmak için o kadar uğraştım ki kaç tane belgeler istendi ve ona rağmen 50k sınır bütçesine çıkaramadım ben. Daha sonra ne oldu peki? 100k bilmem ne sınırı olunca ekstra para veriyorsun ya devlete, benim harcama limitimi benim haberim bile olmadan kafalarına göre150k harcama limitine çekildi. Ve bunu yapan Türkiye İş bankası. Gül bence sen. Daha çok gülersin.

Büyük ihtimalle doğrulama için çekmiş olabilir. En geç 2 gün içinde iade edilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı