Çözüldü 2 kısa bir uzun bip ne anlama geliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SPINJIRO

Centipat
Daha fazla  
Açılışta 2 kısa bir uzun bip veriyor açılıyor, kullanabiliyorum sorunsuz şekilde ama ses sorun demektir sanırım. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
3070 vision OC.
Bu arada CSM parameterste launch vide oprom policy ayarını UEFI yapınca ses gidiyor ama siyah ekran Windows'a atmıyor biosada atmıyor legacyde normalde.

Kartın yan kısmında sağa sola giden bir switch var mı eğer varsa CSM kapalıyken şu an sağdaysa sola soldaysa sağa alarak kartı takın umarım Windows gelir eğer Windows gelirse yeni anakartı alana kadar bu şekilde kullanın yeni anakartı alınca taktığınızda direkt çalışır diye düşünüyorum.

CSM kapalıyken Secure Boot aç ve ayarı basit ya da normal diye geçer. Hangisi ise yani detaylı kullanıcı olmayan ayarı seç. Böyle dene. Bende enazından ayar böyle Gigabyte anakartta.

Maalesef BIOS'a atıyor gene.

Kartın yan kısmında sağa sola giden bir switch var mı eğer varsa CSM kapalıyken şu an sağdaysa sola soldaysa sağa alarak kartı takın umarım Windows gelir eğer Windows gelirse yeni anakartı alana kadar bu şekilde kullanın yeni anakartı alınca taktığınızda direkt çalışır diye düşünüyorum.

Hocam bahsettiğiniz switchi bulamadım anaketa giren kısmin bulundugu yan kısımda mi diğer kısımda mi?

Son düzenleme:
Ne zoruna gitti acaba çok merak ettim @feelsbadman

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı