SPINJIRO Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #1 Açılışta 2 kısa bir uzun bip veriyor açılıyor, kullanabiliyorum sorunsuz şekilde ama ses sorun demektir sanırım. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2024
Açılışta 2 kısa bir uzun bip veriyor açılıyor, kullanabiliyorum sorunsuz şekilde ama ses sorun demektir sanırım. Ne yapmam lazım?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.135 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #31 Peki, neden PCI-e 4 BIOS'da etkin değil onu anlayamadım. Şemaya bakınca anladım gen3 olan PCI-E6 imiş. Artı 0 Eksi
Peki, neden PCI-e 4 BIOS'da etkin değil onu anlayamadım. Şemaya bakınca anladım gen3 olan PCI-E6 imiş.
KS KS SPINJIRO Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #32 ÇAĞATAY TORUN dedi: Peki, neden PCI-e 4 BIOS'da etkin değil onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Etkin hocam eklediğim görüntüdede enabled yazıyor. Hocam bir de anakartın normal kılavuzunda PCI-e 6 X16 gen3 yazıyor. Artı 0 Eksi
ÇAĞATAY TORUN dedi: Peki, neden PCI-e 4 BIOS'da etkin değil onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Etkin hocam eklediğim görüntüdede enabled yazıyor. Hocam bir de anakartın normal kılavuzunda PCI-e 6 X16 gen3 yazıyor.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.135 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #33 RAM'leri silgiyle sil, denemedim demezsin. Tek RAM olarak dene. Artı 0 Eksi
KS KS SPINJIRO Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #34 ÇAĞATAY TORUN dedi: RAM'leri silgiyle sil, denemedim demezsin. Tek RAM olarak dene. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam aynı. SPINJIRO dedi: Yaptım hocam aynı. Genişletmek için tıkla... Belki 5 kere yaptım. GT730 takınca sorun yok 3070 takinca sesi veriyor sdc ama kullanımda gene sorun yok. Artı 0 Eksi
ÇAĞATAY TORUN dedi: RAM'leri silgiyle sil, denemedim demezsin. Tek RAM olarak dene. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam aynı. SPINJIRO dedi: Yaptım hocam aynı. Genişletmek için tıkla... Belki 5 kere yaptım. GT730 takınca sorun yok 3070 takinca sesi veriyor sdc ama kullanımda gene sorun yok.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 15 Ağustos 2024 #35 SPINJIRO dedi: Yaptım hocam aynı. Belki 5 kere yaptım. GT730 takınca sorun yok 3070 takinca sesi veriyor sdc ama kullanımda gene sorun yok. Genişletmek için tıkla... Secure Boot'u kapatıp dener misin bir de CSM diye bir şey varsa biosunuzda kapalı ise açıp dener misin açık ise de kapayıp. Artı 0 Eksi
SPINJIRO dedi: Yaptım hocam aynı. Belki 5 kere yaptım. GT730 takınca sorun yok 3070 takinca sesi veriyor sdc ama kullanımda gene sorun yok. Genişletmek için tıkla... Secure Boot'u kapatıp dener misin bir de CSM diye bir şey varsa biosunuzda kapalı ise açıp dener misin açık ise de kapayıp.
KS KS SPINJIRO Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #36 ATTILA453 dedi: Secure Boot'u kapatıp dener misin bir de CSM diye bir şey varsa biosunuzda kapalı ise açıp dener misin açık ise de kapayıp. Genişletmek için tıkla... CSM açıktı bende çünkü diğer türlü Windows'a geçmiyor kapadım ses gitti ama BIOS'a atıyor. Artı 0 Eksi
ATTILA453 dedi: Secure Boot'u kapatıp dener misin bir de CSM diye bir şey varsa biosunuzda kapalı ise açıp dener misin açık ise de kapayıp. Genişletmek için tıkla... CSM açıktı bende çünkü diğer türlü Windows'a geçmiyor kapadım ses gitti ama BIOS'a atıyor.
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 15 Ağustos 2024 #37 SPINJIRO dedi: CSM açıktı bende çünkü diğer türlü Windows'a geçmiyor kapadım ses gitti ama BIOS'a atıyor. Genişletmek için tıkla... Kart modelini tam söyler misiniz?Ekran kartı modelini. Artı 0 Eksi
SPINJIRO dedi: CSM açıktı bende çünkü diğer türlü Windows'a geçmiyor kapadım ses gitti ama BIOS'a atıyor. Genişletmek için tıkla... Kart modelini tam söyler misiniz?Ekran kartı modelini.
KS KS SPINJIRO Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #38 ATTILA453 dedi: Kart modelini tam söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Asus p9d-x Artı 0 Eksi
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 15 Ağustos 2024 #39 SPINJIRO dedi: Asus p9d-x Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modelini hocam. Artı 0 Eksi
KS KS SPINJIRO Centipat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #40 ATTILA453 dedi: Ekran kartı modelini hocam. Genişletmek için tıkla... 3070 vision OC. Bu arada csm parameterste Launch vide oprom policy ayarını uefi yapınca ses gidiyor ama siyah ekran windowsa atmıyor biosada atmıyor legacyde normalde Artı 0 Eksi
ATTILA453 dedi: Ekran kartı modelini hocam. Genişletmek için tıkla... 3070 vision OC. Bu arada csm parameterste Launch vide oprom policy ayarını uefi yapınca ses gidiyor ama siyah ekran windowsa atmıyor biosada atmıyor legacyde normalde