N ned stark of rivia Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 62 21 Kasım 2023 #1 Epic indiriminden arkadaşla ortak oyun alıcaz. 2 kişi aynı anda oyuna girebilir miyiz? Yoksa sıra sıra mı girmemiz lazım? Oyun offline bu arada.
Epic indiriminden arkadaşla ortak oyun alıcaz. 2 kişi aynı anda oyuna girebilir miyiz? Yoksa sıra sıra mı girmemiz lazım? Oyun offline bu arada.
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.222 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #2 ned stark of rivia dedi: Epic indiriminden arkadaşla ortak oyun alıcaz. 2 kişi aynı anda oyuna girebilir miyiz? Yoksa sıra sıra mı girmemiz lazım? Oyun offline bu arada. Genişletmek için tıkla... Sıra sıra gireceksiniz.
ned stark of rivia dedi: Epic indiriminden arkadaşla ortak oyun alıcaz. 2 kişi aynı anda oyuna girebilir miyiz? Yoksa sıra sıra mı girmemiz lazım? Oyun offline bu arada. Genişletmek için tıkla... Sıra sıra gireceksiniz.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 21 Kasım 2023 #3 ned stark of rivia dedi: Epic indiriminden arkadaşla ortak oyun alıcaz. 2 kişi aynı anda oyuna girebilir miyiz? Yoksa sıra sıra mı girmemiz lazım? Oyun offline bu arada. Genişletmek için tıkla... Offline oyunlarda sıkıntı olmaz. Multiplayerlerde aynı anda sadece biriniz girebilirsiniz. Diğeri offline takılmak zorunda.
ned stark of rivia dedi: Epic indiriminden arkadaşla ortak oyun alıcaz. 2 kişi aynı anda oyuna girebilir miyiz? Yoksa sıra sıra mı girmemiz lazım? Oyun offline bu arada. Genişletmek için tıkla... Offline oyunlarda sıkıntı olmaz. Multiplayerlerde aynı anda sadece biriniz girebilirsiniz. Diğeri offline takılmak zorunda.
3 395051 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 779 Çözümler 2 21 Kasım 2023 #4 ned stark of rivia dedi: Epic indiriminden arkadaşla ortak oyun alıcaz. 2 kişi aynı anda oyuna girebilir miyiz? Yoksa sıra sıra mı girmemiz lazım? Oyun offline bu arada. Genişletmek için tıkla... Epic Games’de şuan yüklü oyun varsa Epic Games’i ofline modda başlatıp deneyin. Belki olur.
ned stark of rivia dedi: Epic indiriminden arkadaşla ortak oyun alıcaz. 2 kişi aynı anda oyuna girebilir miyiz? Yoksa sıra sıra mı girmemiz lazım? Oyun offline bu arada. Genişletmek için tıkla... Epic Games’de şuan yüklü oyun varsa Epic Games’i ofline modda başlatıp deneyin. Belki olur.
N ned stark of rivia Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 62 21 Kasım 2023 #5 AhmetKonyaspor dedi: Offline oyunlarda sıkıntı olmaz. Multiplayerlerde aynı anda sadece biriniz girebilirsiniz. Diğeri offline takılmak zorunda. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaş sıra sıra dedi. Ben kime güveneyim şimdi. 395051 dedi: Epic Games'de şu an yüklü oyun varsa Epic Games'i ofline modda başlatıp deneyin. Belki olur. Genişletmek için tıkla... Daha hesap bile açmadık hocam eğer olursa deneriz.
AhmetKonyaspor dedi: Offline oyunlarda sıkıntı olmaz. Multiplayerlerde aynı anda sadece biriniz girebilirsiniz. Diğeri offline takılmak zorunda. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaş sıra sıra dedi. Ben kime güveneyim şimdi. 395051 dedi: Epic Games'de şu an yüklü oyun varsa Epic Games'i ofline modda başlatıp deneyin. Belki olur. Genişletmek için tıkla... Daha hesap bile açmadık hocam eğer olursa deneriz.
UmutMelihAkyol Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.489 Makaleler 9 Çözümler 170 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #6 ned stark of rivia dedi: Yukarıdaki arkadaş sıra sıra dedi. Ben kime güveneyim şimdi. Daha hesap bile açmadık hocam eğer olursa deneriz. Genişletmek için tıkla... Steam'de aynı anda kullanılmıyordu. Epic'de de sistem aynıysa aynı anda oynayamazsınız.
ned stark of rivia dedi: Yukarıdaki arkadaş sıra sıra dedi. Ben kime güveneyim şimdi. Daha hesap bile açmadık hocam eğer olursa deneriz. Genişletmek için tıkla... Steam'de aynı anda kullanılmıyordu. Epic'de de sistem aynıysa aynı anda oynayamazsınız.
3 395051 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 779 Çözümler 2 21 Kasım 2023 #7 UmutMelihAkyol dedi: Steam'de aynı anda kullanılmıyordu. Epic'de de sistem aynıysa aynı anda oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Offline mod farklı hocam. Steam’de ofline istediğin kişi kadar girebiliyorsun. ned stark of rivia dedi: Yukarıdaki arkadaş sıra sıra dedi. Ben kime güveneyim şimdi. Daha hesap bile açmadık hocam eğer olursa deneriz. Genişletmek için tıkla... Dostum youtube yaz bi. İlla deneyen birisi olmuştur.
UmutMelihAkyol dedi: Steam'de aynı anda kullanılmıyordu. Epic'de de sistem aynıysa aynı anda oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Offline mod farklı hocam. Steam’de ofline istediğin kişi kadar girebiliyorsun. ned stark of rivia dedi: Yukarıdaki arkadaş sıra sıra dedi. Ben kime güveneyim şimdi. Daha hesap bile açmadık hocam eğer olursa deneriz. Genişletmek için tıkla... Dostum youtube yaz bi. İlla deneyen birisi olmuştur.