ned stark of rivia
Hectopat
Epic indiriminden arkadaşla ortak oyun alıcaz. 2 kişi aynı anda oyuna girebilir miyiz? Yoksa sıra sıra mı girmemiz lazım? Oyun offline bu arada.
Sıra sıra gireceksiniz.Epic indiriminden arkadaşla ortak oyun alıcaz. 2 kişi aynı anda oyuna girebilir miyiz? Yoksa sıra sıra mı girmemiz lazım? Oyun offline bu arada.
Offline oyunlarda sıkıntı olmaz. Multiplayerlerde aynı anda sadece biriniz girebilirsiniz. Diğeri offline takılmak zorunda.Epic indiriminden arkadaşla ortak oyun alıcaz. 2 kişi aynı anda oyuna girebilir miyiz? Yoksa sıra sıra mı girmemiz lazım? Oyun offline bu arada.
Epic Games’de şuan yüklü oyun varsa Epic Games’i ofline modda başlatıp deneyin. Belki olur.Epic indiriminden arkadaşla ortak oyun alıcaz. 2 kişi aynı anda oyuna girebilir miyiz? Yoksa sıra sıra mı girmemiz lazım? Oyun offline bu arada.
Offline oyunlarda sıkıntı olmaz. Multiplayerlerde aynı anda sadece biriniz girebilirsiniz. Diğeri offline takılmak zorunda.
Epic Games'de şu an yüklü oyun varsa Epic Games'i ofline modda başlatıp deneyin. Belki olur.
Steam'de aynı anda kullanılmıyordu. Epic'de de sistem aynıysa aynı anda oynayamazsınız.Yukarıdaki arkadaş sıra sıra dedi. Ben kime güveneyim şimdi.
Daha hesap bile açmadık hocam eğer olursa deneriz.
Offline mod farklı hocam. Steam’de ofline istediğin kişi kadar girebiliyorsun.Steam'de aynı anda kullanılmıyordu. Epic'de de sistem aynıysa aynı anda oynayamazsınız.
Dostum youtube yaz bi. İlla deneyen birisi olmuştur.Yukarıdaki arkadaş sıra sıra dedi. Ben kime güveneyim şimdi.
Daha hesap bile açmadık hocam eğer olursa deneriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.