Çözüldü 2 kişilik dövüş oyununun adı neydi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Küçükken oynadığım bir oyun vardı. 2 kişilik bir dövüş oyunu ama çatıda dövüşüyorlar. Maçtan önce karakter seçiyorsun, böyle 30 35 tane var. Hatta bir tanesinin kaplan gibi bir kafası vardı, böyle değişik değişik karakterler vardı. Neydi bu oyunun ismi? Çok seviyordum.

Çözüm
Küçükken oynadığım bir oyun vardı. 2 kişilik bir dövüş oyunu ama çatıda dövüşüyorlar. Maçtan önce karakter seçiyorsun, böyle 30 35 tane var. Hatta bir tanesinin kaplan gibi bir kafası vardı, böyle değişik değişik karakterler vardı. Neydi bu oyunun ismi? Çok seviyordum.

Tekken mi?
Mustapha ismi

7 8 Yıl önce.

Arkadaşlar oyun bu arada tekkenmiş sağ olun ama hangisi olduğunu bulamadım 8 9 tane var bunlardan.
Çatı gibi bir yerde dövüşülen Tekken 3 var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çatı gibi bir yerde dövüşülen Tekken 3 var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet hocam bu olmalı 2 tane kaplan vardı hatırlıyorum sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı