Bölgesel fiyatlandırma suistimal edilmesin diye var böyle bir saçmalık. Ayrıca yedek kazanan var zaten, döndüğü zaman hediyeyi ona vereceğim.Ben alabilirim. Bölge farkı diye bir saçmalık mı varmış yav?
KatıldımSelamlar, bu kült seriyi indirimde görmüşken hediye olarak oynamamış olan iki kişiye hediye edeyim dedim. Zam yeme ihtimali de yüksek bu oyunların. Çekiliş yapma istemem için başka bir sebep de bu oldu.
- Gerçekten oynayacak kişiler çekilişe katılırsa sevinirim.
- Konudan sonra açılan hesapları çekilişe katmayacağım.
- Oyunları hediye edeceğim hesapta VAC ban olmamalı.
- Katıldığınızı "Katıldım." tarzı mesajlarla belirtmeyi unutmayın.
- Yukarıdaki dört madde dışında başka isteğim yok. Yarın akşam yine bu saatlerde çekilişi bitirip sonucu açıklamayı düşünüyorum.
- Herkese bol şans.
Hesabında VAC ban gibi şeyler olmamalı, hediyeyi sana veremem. @theyavuz Steam hesabını paylaşırsan hediyeni göndereyim.1138662783
Kodum bu hocam.
Hocam çekiliş açıklamasında vac yazıyor sadece hesabımda vac olmadığı için katıldım. Sağlık olsun.Hesabında VAC ban gibi şeyler olmamalı, hediyeyi sana veremem. @theyavuz Steam hesabını paylaşırsan hediyeni göndereyim.
Daha net yazmam gerekirdi, haklısın. Önceki çekilişlerde "vs." de yazıyordum, bu sefer unutmuşum.Hocam çekiliş açıklamasında vac yazıyor sadece hesabımda vac olmadığı için katıldım. Sağlık olsun.
Kimse dönmezse bana verebilirsin.Daha net yazmam gerekirdi, haklısın. Önceki çekilişlerde "vs." de yazıyordum, bu sefer unutmuşum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.