2. klavye button box olarak nasıl kullanılır?

Araştırdım birkaç kaynak ve 4-5 tane Reddit konusundan.

Windows 10 klavye taksanda hepsini 1 klavye olarak algıladığı için hangi tuşa basarsan bas iki klavyede aynı yere sinyal gönderiyor.

Tam bitti kapatayım çözüm yolu yok derken şunu gördüm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olay basit çok araştırdım bana bir kazancı yok 20 dakikama mâl oldu ama şu şekil kullanabilirsin.

Normalde ücretli bir program aylık 29 dolar vermen gerekiyor fakat adminlerden birisi ücretsiz kullanabilmemiz için şifre ve kullanıcı adını yaymış. Bu linkten dosyayı indirip "Readme" kısmında adamın verdiği kullanıcı adı, şifre ve Serial Key'i girmen gerekiyor.

İlk başta korsan sanıp paylaşmayacaktım fakat sonradan gördüm adminlerden birisi kendi giriş bilgilerini paylaşmış ücretsiz kullanım için.

Program işine yararsa ve ikinci klavyeni kullanabilirsen buraya yazar mısın?

Araştırdım birkaç kaynak ve 4-5 tane Reddit konusundan.

Windows 10 klavye taksanda hepsini 1 klavye olarak algıladığı için hangi tuşa basarsan bas iki klavyede aynı yere sinyal gönderiyor.

Tam bitti kapatayım çözüm yolu yok derken şunu gördüm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olay basit çok araştırdım bana bir kazancı yok 20 dakikama mâl oldu ama şu şekil kullanabilirsin.

Normalde ücretli bir program aylık 29 dolar vermen gerekiyor fakat adminlerden birisi ücretsiz kullanabilmemiz için şifre ve kullanıcı adını yaymış. Bu linkten dosyayı indirip "readme" kısmında adamın verdiği kullanıcı adı, şifre ve Serial Key'i girmen gerekiyor.

İlk başta korsan sanıp paylaşmayacaktım fakat sonradan gördüm adminlerden birisi kendi giriş bilgilerini paylaşmış ücretsiz kullanım için.

Program işine yararsa ve ikinci klavyeni kullanabilirsen buraya yazar mısın?

Hocam keşke zahmet etmeseydiniz eski bir konu ben arkadaşa cevap yazmıştım belki arkadaşın işini görür ileride benim işimede yarayabilir teşekkürler :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı