Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 3 Mart 2024 #1 Merhaba, linkteki koldan 2 tane alıp PES 2013'te iki kişi oynamayı düşünüyorum. Bluetooth ile bağlanıyor. Çalışır mı 2 tanesi de tek PC'de? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2024
Merhaba, linkteki koldan 2 tane alıp PES 2013'te iki kişi oynamayı düşünüyorum. Bluetooth ile bağlanıyor. Çalışır mı 2 tanesi de tek PC'de?
RockyHighway79 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 437 Çözümler 5 3 Mart 2024 #2 Rob dedi: Merhaba, linkteki koldan 2 tane alıp PES 2013'te iki kişi oynamayı düşünüyorum. Bluetooth ile bağlanıyor. Çalışır mı 2 tanesi de tek PC'de? Genişletmek için tıkla... Link nerede hocam? Artı 0 Eksi
Rob dedi: Merhaba, linkteki koldan 2 tane alıp PES 2013'te iki kişi oynamayı düşünüyorum. Bluetooth ile bağlanıyor. Çalışır mı 2 tanesi de tek PC'de? Genişletmek için tıkla... Link nerede hocam?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 3 Mart 2024 #3 İki adet DS4'ü bilgisayara Bluetooth ile bağlayıp LEGO Star Wars oynamıştık. Artı 0 Eksi
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.319 Makaleler 11 Çözümler 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #4 Rob dedi: Merhaba, linkteki koldan 2 tane alıp PES 2013'te iki kişi oynamayı düşünüyorum. Bluetooth ile bağlanıyor. Çalışır mı 2 tanesi de tek PC'de? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Rob dedi: Merhaba, linkteki koldan 2 tane alıp PES 2013'te iki kişi oynamayı düşünüyorum. Bluetooth ile bağlanıyor. Çalışır mı 2 tanesi de tek PC'de? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 3 Mart 2024 #5 RockyHighway79 dedi: Link nerede hocam? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam unutmuşum. DOUBLESHOCK Double Ps3 Uyumlu Kablosuz Analog Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Artı 0 Eksi
RockyHighway79 dedi: Link nerede hocam? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam unutmuşum. DOUBLESHOCK Double Ps3 Uyumlu Kablosuz Analog Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RockyHighway79 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 437 Çözümler 5 3 Mart 2024 #6 Rob dedi: Pardon hocam unutmuşum. DOUBLESHOCK Double Ps3 Uyumlu Kablosuz Analog Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... PS3 uyumludur diyor hocam çalışmama ihtimali yüksek. Artı 0 Eksi
Rob dedi: Pardon hocam unutmuşum. DOUBLESHOCK Double Ps3 Uyumlu Kablosuz Analog Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... PS3 uyumludur diyor hocam çalışmama ihtimali yüksek.
KS KS Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 3 Mart 2024 #7 RockyHighway79 dedi: PS3 uyumludur diyor hocam çalışmama ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Hocam program yüklesem olur mu peki? Artı 0 Eksi
RockyHighway79 dedi: PS3 uyumludur diyor hocam çalışmama ihtimali yüksek. Genişletmek için tıkla... Hocam program yüklesem olur mu peki?
RockyHighway79 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 437 Çözümler 5 3 Mart 2024 #8 Rob dedi: Hocam program yüklesem olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Böyle bir video buldum hocam, umarım işinizi görür. Artı 0 Eksi
Rob dedi: Hocam program yüklesem olur mu peki? Genişletmek için tıkla... Böyle bir video buldum hocam, umarım işinizi görür.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.319 Makaleler 11 Çözümler 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #9 Rob dedi: Pardon hocam unutmuşum. DOUBLESHOCK Double Ps3 Uyumlu Kablosuz Analog Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... 50 TL daha verip PC ile direk uyumlu Bu 360 kolunu alabilirsiniz hocam. Ve kablolu gecikmesiz şekilde oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Rob dedi: Pardon hocam unutmuşum. DOUBLESHOCK Double Ps3 Uyumlu Kablosuz Analog Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... 50 TL daha verip PC ile direk uyumlu Bu 360 kolunu alabilirsiniz hocam. Ve kablolu gecikmesiz şekilde oynayabilirsiniz.
KS KS Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 3 Mart 2024 #10 Yerayay dedi: 50 TL daha verip PC ile direk uyumlu Bu 360 kolunu alabilirsiniz hocam. Ve kablolu gecikmesiz şekilde oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam tvye yansıtacağım ondan kablosuz almak istiyorum. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: 50 TL daha verip PC ile direk uyumlu Bu 360 kolunu alabilirsiniz hocam. Ve kablolu gecikmesiz şekilde oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam tvye yansıtacağım ondan kablosuz almak istiyorum.