Rob Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.785 Çözümler 5 Yer Pasadena 3 Mart 2024 #1 Merhaba, linkteki koldan 2 tane alıp PES 2013'te iki kişi oynamayı düşünüyorum. Bluetooth ile bağlanıyor. Çalışır mı 2 tanesi de tek PC'de? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2024
Merhaba, linkteki koldan 2 tane alıp PES 2013'te iki kişi oynamayı düşünüyorum. Bluetooth ile bağlanıyor. Çalışır mı 2 tanesi de tek PC'de?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.317 Makaleler 11 Çözümler 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #11 Rob dedi: Hocam TV'ye yansıtacağım ondan kablosuz almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kablo 1.5 metre olması lazım gayret uzun he dersiniz illa kablosuz olması lazım şunu öneririm PC ile %100 uyumlu. YUES Android Kablosuz Oyun Kolu Ps3 Uyumlu Joystick Pc Gamepad Pubg (PS3/SWİTCH / PC / ANDROİD TV UYUMLU) Fiyatı, Yorumları - Trendyol YUES Android Kablosuz Oyun Kolu Ps3 Uyumlu Joystick Pc Gamepad Pubg (PS3/SWİTCH / PC / ANDROİD TV UYUMLU) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Artı 0 Eksi
Rob dedi: Hocam TV'ye yansıtacağım ondan kablosuz almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kablo 1.5 metre olması lazım gayret uzun he dersiniz illa kablosuz olması lazım şunu öneririm PC ile %100 uyumlu. YUES Android Kablosuz Oyun Kolu Ps3 Uyumlu Joystick Pc Gamepad Pubg (PS3/SWİTCH / PC / ANDROİD TV UYUMLU) Fiyatı, Yorumları - Trendyol YUES Android Kablosuz Oyun Kolu Ps3 Uyumlu Joystick Pc Gamepad Pubg (PS3/SWİTCH / PC / ANDROİD TV UYUMLU) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl