2 laptop ekranı birbirine nasıl bağlayabilirim?

HDMI ile bağlayacaksınız. Sonra asıl kullanmak istediğiniz makineden ekranı paylaşacaksınız. (windows için: ayarlar>sistem>ekran(monitör) kısmında alta biraz giderseniz (eğer iki monitörü de görüyorsa) birden çok ekran seçeneği var. Eğer aynı masaüstünü her iki yerde de aynı anda görmek istiyorsanız bu ekranları yinele diyorsunuz (projeksiyona yansıtma gibi düşünün iki ekranda da aynı şey olur), eğer 2 farklı masaüstü gibi kullanacaksanız bu ekranları genişlet diyorsunuz) maalesef linux'te nasıl yapılacağını bilmiyorum. ama aradığınız kablo hdmi.
 
HDMI ile bağlayacaksınız. Sonra asıl kullanmak istediğiniz makineden ekranı paylaşacaksınız. (Windows için: Ayarlar>sistem>ekran(monitör) kısmında alta biraz giderseniz (eğer iki monitörü de görüyorsa) birden çok ekran seçeneği var. Eğer aynı masaüstünü her iki yerde de aynı anda görmek istiyorsanız bu ekranları yinele diyorsunuz (projeksiyona yansıtma gibi düşünün iki ekranda da aynı şey olur), eğer 2 farklı masaüstü gibi kullanacaksanız bu ekranları genişlet diyorsunuz) maalesef Linux'te nasıl yapılacağını bilmiyorum. Ama aradığınız kablo HDMI.

Ben Windows'u değil Linux'u yansıtmak istiyorum.
 
Şimdi şöyle bir şey var. hdmi in dediğimiz şey görüntü ve sesi aktarn bir kablodur. 2 çeişttir erkek ve dişi olmak üzere. Erkek kablo yuvasına sokulur, girer. Dişi kablo da yuvadır yani erkek kabloyu dişi kabloya takarız (biraz müstehcenmiş gibi oldu ama mantığı bu kusura bakmayın). Araştırdığınız videonun linki varsa atar mısınız ben de bir bakayım.
 
Şimdi şöyle bir şey var. hdmi in dediğimiz şey görüntü ve sesi aktarn bir kablodur. 2 çeişttir erkek ve dişi olmak üzere. Erkek kablo yuvasına sokulur, girer. Dişi kablo da yuvadır yani erkek kabloyu dişi kabloya takarız (biraz müstehcenmiş gibi oldu ama mantığı bu kusura bakmayın). Araştırdığınız videonun linki varsa atar mısınız ben de bir bakayım.
Şimdi şöyle bir şey var. HDMI'in dediğimiz şey görüntü ve sesi aktarn bir kablodur. 2 çeişttir erkek ve dişi olmak üzere. Erkek kablo yuvasına sokulur, girer. Dişi kablo da yuvadır yani erkek kabloyu dişi kabloya takarız (biraz müstehcenmiş gibi oldu ama mantığı bu kusura bakmayın). Araştırdığınız videonun linki varsa atar mısınız ben de bir bakayım.

Hem bir de 2 laptopu açsam da nasıl birinin ekranını kapatacağım?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı